Deze prachtige vrouw tekent modellencontract terwijl ze strijdt tegen kanker

© Instagram Dayna Christison.

De 25-jarige Dayna Christison kreeg toen ze net afgestudeerd was te horen dat ze in het vierde stadium van lymfeklierkanker zat. Ze liet zich daardoor echter niet tegenhouden om voor een modellencarrière te gaan. Met succes, want ondertussen liep ze al zes shows en is ze het gezicht van de modeketen Urban Outfitters. Knap!

Drie jaar al vecht Dayna tegen de ziekte en heeft ze chemotherapie en stamceltransplantaties ondergaan. Maar de New Yorkse schone weigert haar leven te laten bepalen door de ziekte. “Toen ik de diagnose te horen kreeg, wist ik meteen dat ik nooit een sjaal of pruik zou dragen omdat ik mezelf niet anders wil voordoen. Omdat ik een rolmodel in de media mistte met deze visie, besloot ik zelf maar om te proberen een voorbeeld te worden voor lotgenoten.”

Ze ging voluit voor een carrière als model en dat lukte haar ook nog eens. Dayna tekende afgelopen zomer een contract bij modellenbureau Major Models en vanaf toen ging het haar alleen nog maar professioneel voor de wind. Ze liep al verschillende modeshows en ze is onder andere het gezicht van de keten Urban Outfitters. Kijk hieronder mee naar enkele foto’s van deze moedige vrouw!

Instagram: https://www.instagram.com/runnndmc/

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/120/Kanker/article/detail/2532317/2015/11/21/Deze-prachtige-vrouw-tekent-modellencontract-terwijl-ze-strijdt-tegen-kanker.dhtml

Op een blogje hadden we het er nog even over. Hoe ga je ermee om en wordt je terug de oude. Nee maar je kan wel de dag nemen zoals hij komt en doorzetten. Vechten vind ik zelf een moeilijk woord om te gebruiken. Maar men blijft voor het leven gaan en dat zie je weer mooi aan deze vrouw. Ben dan ook even op haar instagram gaan kijken dat toch een mooi beeld geeft van de chemotherapie eigenlijk. Dit niet in woorden maar beelden goed gedaan zou ik zeggen. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM