Ben ik bang om mijn status te verliezen…

Sleutels…het is niet de beste combinatie. Ik schreef er al eerder over, maar van de week was het weer raak en verloor ik een stel. Helaas moest de sleutelmaker komen. Iedereen weet, denk ik, inmiddels wel dat sleutels symbool staan voor het openen en sluiten van vele dingen.

2

Dan heb ik het vooral  over  materiële zaken,  maar de symbolische betekenis van sleutels kan zeer zeker ook betrekking hebben op het spirituele vlak.  Sloten en sleutels, zo lees ik zo mooi ergens, beïnvloeden ons leven op verschillende manieren. Soms betekent het zelfs het verschil tussen vrijheid en gevangenschap of het verschil tussen het leven en de dood. Een sleutel symboliseert namelijk toegang, kansen, controle, geheimen of verantwoordelijkheden. Je zou je gevoel en emoties weggestopt kunnen hebben. Als je het geluid hoort van rammelende sleutels, duidt dit erop dat je met de juiste houding in het leven staat. Je beweegt je in de goede richting, en vraagt de juiste dingen om je verder te helpen op je weg. Een sleutel is ook een symbool voor een beslissende actie (bron internet). Sommige mensen dromen over sleutels. Als je je sleutel weggeeft, kan dit betekenen dat je het opgegeven hebt. Dromen waarin je sleutels vind, suggereren dat je de oplossing voor iets hebt gevonden. Gebroken sleutels duiden op onenigheden. Helaas was het bij mij geen droom, maar dromen dat je je sleutels verliest, vertegenwoordigen je angst om je status te verliezen. Je zou de controle kwijt kunnen zijn. Het kan onverwachte veranderingen en onplezierige toestanden voorspellen. … overweldigd en afgeleid met de drukte van de dag-tot-dag leven.

1

Voor mij was het een wijze (en dure) les. Vreemd dat sleutels zo je leven kunnen beheersen en je ‘zonder sleutel’ er niet inkomt. We hebben in ons leven met heel veel verschillende soorten sleutels te maken. Je kunt niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk ‘sleutels’ verliezen. Denk maar eens aan een zogeheten toegangssleutel. Ook dan word je de toegang ontzegt. Misschien is het feit dat sleutels vaak symbool staan voor macht en gezag dat het geen gelukkige combinatie is. Wat zijn jullie ervaringen met sleutels?

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2017/06/11/ben-ik-bang-om-mijn-status-te-verliezen

Iedereen heeft ze wel opzak. Maar los van dit staan sleutels voor heel wat symbool. Het doet je iets openen maar ook sluiten. Je kan ze maar op een enkel slot gebruiken en dat is jouw eigen slot. Jouw slot dat je openen en sluiten kan. Gevoelens hebben dan ook veel met een sleutel te maken. Ook kan je een sleutel doorgeven aan iemand die in je gevoel zit en die persoon kan vanuit jouw gevoel iets openen. Je geeft in wijze van jouw gevoel volledig in handen.
Ooit drogen ze een kuisheidsgordel en daar had een iemand de sleutel van of je had hem zelf. Als je men het opende dan kwam er heel veel sensueel gevoel los dat jezelf deelde of met iemand anders.

Afbeeldingsresultaat voor SLEUTEL

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM