Spiritueel of speciaal wil ik niet overkomen. Alleen dat wat ik kan delen wil ik delen met de medemens. Daar voel ik me geroepen om.

Ik ben in heel veel thuis, dat maakt dat ik mens psychologie ken, voetreflex en massage, lichaam massage en dat ik de mens probeer verder te helpen met een luisterd oor te zijn. Reiki is dan een van mijn belangrijkste punten waar ik dagelijks mee werk net zoals Yoga.
Aromatherapie en werken met geuren voor lichaam en geest is een hulpmiddel om je goed te voelen.
Pendelen en tarot brengen dan weer inzichten en antwoorden op bepaalde vragen.

Toch mag niet vergeten worden dat heel ons lichaam ons heel wat kan vertellen, dat maakt dat ik dan ook heel veel daarmee werk. Bekijken en voelen daar krijg ik veel inzichten van door. Het lichaam laat altijd iets stralen dat voelbaar is. Een trilling positief of negatief is voelbaar.

Maar ook aan een foto kan je van jezelf veel te weten komen, daar ik dan ook foto analyse doe van foto zowel van waar je volledig opstaat als van handen en voeten alleen.
Want we kunnen elkaar zoveel vertellen maar het belangrijkste van al is dat je de inzichten en het leven zelf leert met vallen en opstaan.

Zelf heb ik vele waters door zwommen om nu te weten wat mijn ervaring is en wat ik mag delen en kan gedeeld worden. Iedere dag ieder moment leer ik nog en neem ik de les mee in mijn toekomst. Toekomst die niet voorspelbaar is maar die je van dag tot dag moet bekijken. Zoals je wat vandaag geleerd en gekregen hebt op je pad mee te nemen is naar morgen.

Mijn gezin bestaat uit een vrouw en twee dochters. Maar het gezinsleven is zoals ik gewoon maar wel open naar elkaar en dat is in het leven toch ook een belangrijke factor. Kunnen praten en kunnen luisteren naar elkaar.
Nu zijn we nog met zijn twee, we worden oud hahaha en zijn er kleinkinderen die onze dagen weer anders vullen dan ooit onze kinderen deden. Het is dan ook gewoon mooi om die weer zien op te groeien met hun eigen ding om lessen te leren.

DSC_0101

Dit is een klein stukje over mezelf, wil je meer weten staat vragen altijd open.

Gerelateerde afbeelding

https://shivatje.wordpress.com/2006/05/16/om-over-te-denken/

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM