Ruimte

We zijn hier gekomen om te leven te genieten te leren. Maar ook om je eigen ruimte te maken te hebben. Als persoon wordt dit wel eens vergeten. Dat maakt dat men zich blijft mengen met mensen familie vrienden en het gezin. Men moet vrijheid kunnen voelen. En juist door vrijheid te voelen maak je ruimte voor jezelf. Ook in het woord ruimte zit naar jezelf kijken. Even alles los laten en genieten en met jezelf bezig zijn. Geen dingen rond je heen alleen jij. Op zo van die momenten kan je dan ook jezelf tegenkomen. Kunnen emoties los komen. Zeker voor deze die het niet gewoon zijn om alleen te zijn. Om in een ruimte te zijn alleen. Een mooi voorbeeld ervan is. Het nieuwe programma op vrt https://www.vrt.be/nl/over-de-vrt/nieuws/2024/04/04/door-de-bomen-weg-van-alles-alleen-met-jezelf/
Men zou als mens dit meer moeten doen. Even weg even alles loslaten zoals internet en gsm. Dan pas voel je heel veel in jezelf. Maar ook ga je meer voelen wat rond je heen is. Ook je even terug trekken in een kamer deur dicht en gewoon zitten. Dat kan al zwaar zijn voor bepaalde mensen. En ook dat is ruimte maken voor jezelf.
Mensen die mediteren gaan begrijpen dat ruimte maken voor jezelf een belangrijke factor is voor het leven. Een worden met je lichaam met jouw eigen gevoelens. Dat kan zo mooi zijn.
Wie durft dit aan en wie heeft zo een ruimte waar men zich terug kan trekken om even te ventileren.

Ruimte
RUIMTE MOET JE MAKEN.
RUIMTE HEEFT MEN NODIG.
RUIMTE IS EEN ZIJN OF WORDEN MET JEZELF.
RUIMTE
RUST.
UREN
IN
MEZELF
TE
ZIJN

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM