Wat jouw tenen onthullen over je karakter

Afbeeldingsresultaat voor tenen lezen
Een lange tweede teen is kenmerkend voor een goede leider

In onze Westerse cultuur worden de ogen als spiegel van de ziel gezien, maar in China en India denkt men dat je beter naar de voeten kijkt om iemands ware aard te onthullen. Zo zijn mensen die met hun kleine teen kunnen wiebelen impulsief en avontuurlijk en dus niet geschikt voor een langdurige relatie.

Reflexologiste en auteur Jane Sheehan is ervan overtuigd dat voeten alles kunnen vertellen over iemand, van hoeveel chocolade je eet tot hoe gelukkig je bent in je relatie. “Doe je sokken uit, en ik vertel of je avontuurlijk bent en graag risico’s neemt of veeleer een stabiel en harmonieus leven leidt.” Dit is wat we volgens Sheehan kunnen afleiden uit onze tenen.

Grote teen

Als je grote teen veel langer is dan je andere, dan ben je een slimme en creatieve persoon. Je hebt vaak briljante ideeën en bedenkt oplossingen voor moeilijke problemen. Je hebt altijd een antwoord klaar en kan dingen in een ander perspectief plaatsen. Jammer genoeg betekent dat ook dat je je niet lang kan focussen op één probleem.

Als je een vrij kleine teen hebt, dan ben je een geweldige multitasker. Je kan goed delegeren en werkt altijd efficiënt. Je maakt ook gebruik van je charme om mensen te overtuigen van jouw ideeën.

Tweede teen

Hoe langer je tweede teen is, hoe beter je kan functioneren als leider. Je bent dynamisch en vindingrijk, maar je verlangen om dingen gedaan te krijgen, kan omslaan in bazigheid.

Een kleinere tweede teen betekent echter niet dat je je makkelijk laat doen. Het toont enkel aan dat je graag je tijd afwacht en dat je houdt van harmonie.

Derde teen

Volgens de Chinezen staat je derde teen in verband met energie en wilskracht. Als hij redelijk lang is, dan ben je ongelofelijk energiek, vooral op het werk. Hoe langer de teen, hoe gedrevener je bent om een succesvolle carrière op te bouwen. Het nadeel is dat je opgeslorpt wordt door je werk, waardoor je vergeet te genieten van de liefde en je familie.

Als je derde teen kort is, dan geniet je wel van de leuke dingen in het leven. Je houdt van ontspannen en laat niets aan je hart komen. Anderen beschuldigen je vaak van luiheid, maar jij vindt dat het leven te kort is om je daar druk over te maken.

Vierde teen

Een lange, rechte vierde teen vertelt dat familie het belangrijkste onderdeel van je leven is. Je kan goed luisteren, maar je wordt zelf ook sterk beïnvloed door de problemen van iemand anders. Een ongelukkige relatie met één van je geliefdes zal zich uiten in een kromming van deze teen.

Een korte vierde wijst er simpelweg op dat familie en relaties niet zo cruciaal zijn voor jou. Jouw focus ligt ergens anders.

Kleine teen

Kinderlijke ondeugendheid is een karakteristiek van mensen met heel kleine teentjes. Je houdt niet van verantwoordelijkheid, raakt snel verveeld en je bent constant op zoek naar avontuur. Je bent sociaal en geliefd, tot de mensen beseffen dat je nooit volwassen zult worden.

En als je kan wiebelen met je kleine teen, zonder dat je vierde teen mee beweegt, dan ben je impulsief, avontuurlijk en hou je van flirten. Als je dat niet kan, dan ben je loyaal, voorspelbaar en trouw.

Tenen op een lijn

Als elke teen een beetje groter is dan die ervoor, dan heb je praktisch ingesteld. Je besteedt aandacht aan details en maakt altijd af waar je mee begint. Je bent een gedroomde werknemer, maar ook een loyale vriend en standvastige partner. Let wel op dat je niet gaat muggenziften over het gedrag van anderen, want niet iedereen is zo evenwichtig als jij.

Wat vertellen jouw tenen over je karakter? En die van je partner? Kloppen de uitspraken van de ‘tenenexperte’? Laat het ons weten via de reacties!

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/274/Voetreflexologie/article/detail/1333058/2011/10/13/Wat-jouw-tenen-onthullen-over-je-karakter.dhtml

Teen lezen.
Zelf doe ik het ook en dat maakt dat het juist als een hand en vingers is zullen je tenen veel vertellen. Het heeft niet alleen met het karakter te maken maar ook gevoelens en hoe je in het leven staat en gestaan hebt.

Iedere teen staat in verbinding met een element aarde, water, vuur, lucht en ether. Dit dan weer met een gevoel of iets anders in contact staan. Zo zal dan de linker en de rechter voet en tenen gelezen worden.

Zelf heb ik er al goede resultaten mee geboekt ook naar gezondheid zodat de mensen er dan ook iets mee kunnen doen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie