Behoeftes.

In ons leven hierop aarde hebben we bepaalde behoeftes nodig. Nodig om te overleven maar ook omΒ te leren en te leven. De piramide van Maslow laat dit goed zien. Toch zijn er die veel meer willen hebben in het leven. Maar is dat nodig of spreekt men dan van hebzucht. De belangrijkste behoefte in ons leven is lichamelijke behoefte. Dit in alle opzichten. Verzorging maar ook seksueel. Want men mag niet vergeten dat is het eerst dan op aarde gezien wordt ons lichaam. Dat doorheen ons leven een goede verzorging nodig heeft. Wanneer we een bepaalde behoefte die we nodigΒ hebben zoudenΒ schrappen. Ga je merken dat men hard moet vechten om deze behoefte weg te laten. Maar dit kan ook een belangrijke les zijn. Voorbeeld is misschien. Men doet een werk al jaar en dag. Maar op een moment voelt men zich er niet goed meer bij. Het is een behoefte die men nodig heeft om te leven. Om alles financieel rond te krijgen. Maar als men zich niet goed erin voelt gaat de gezondheid soms achteruit. EnΒ dan moet men keuzes maken. Blijf of zoeken naar een ander werk. Dat misschien niet van de ene op de andere dag tot je komt. En waardoor onzekerheid kan spelen. Maar durf je de stap te zetten gaat men merken dat een nieuweΒ behoeftΒ soms rust kan brengen en nieuwe uitdagingen.
De belangrijkste behoefd is dus aan jezelf denken. Wat is jouw leven wat wil je bereiken en met wie wil je door het leven gaan.Β Vrienden partner algemeen sociaal contacten.Β En wanneer je aan jezelf denken ga je ook veiliger voelen enΒ creΓ«er jeΒ zekerheid. Zekerheid dat je mag zijn wie je bent en wat je levensstijl in het algemeen is. Want door je goed te voelen jezelf te zijn voel je vanuit je buik de veiligheid. Men gaat met bepaalde dingen anders om. En men relativeert het nodige wat op je pad komt.
Ieder mens heeft zijn nodige behoeftes nodig.
Maar iedere behoefte is niet voor iedereen hetzelfde.
Een ding is de mooiste behoefte geniet van jezelf van jouw leven. En de piramide is van onder tot boven gevuld met jouw behoeftes.
Wat zijn voor jouw de belangrijkste behoeftes in het leven nu.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM