Vrouwen en soloseks (masturberen).

Mensen, Volwassen, Vrouw, Bed, Portret, Slaapkamer

Mannen zijn er meer open in dan vrouwen en men denkt dat mannen het meer doen als vrouwen. Maar niets is minder waar. Juist hebben ze bij mannen er minder bezwaar tegen dan dat vrouwen het doen. Dan wordt het aanzien als een bepaald gemis of zelfs als iets vies dat men doet. Voor wat kan dit niet bespreekbaar gemaakt worden. Net als een man heeft een vrouw ook lichamelijke behoeftes. Niet alleen als ze single zijn. Dit mag ook in een relatie gebeuren. Dan hoor je vaak maar dat kan toch niet. Je hebt toch een partner. Soms kan het zelfs leuk zijn om dit te delen met je partner.
Juist door soloseks te hebben leer je ook beter je eigen lichaam kennen. De punten door voor jezelf op zo een moment gevoelig zijn. Ook ga je lichaam voeden met energie. Dat velen toch ook weer niet weten en denken het is om het genot te doen.

Op een moment is het een energiestroom die je laat stromen in jouw lichaam. Het wordt gezien als een levenskracht. Men zou ervoor jezelf een ritueel van kunnen maken. Zo ga je merken dat men niet alleen fysiek bezig bent maar je opent deuren naar zuivere zelfliefde dat ook spirituele groei genoemd wordt. En wat is er mooier dan zelfliefde. Maar toch spijtig dat er niet over gepraat word.
Soloseks is goed voor je gezondheid maar ook is het iets magisch en dat maakt dat het ook spiritueel is. Magisch in de zin van. Men kan fantasie gebruiken maar men kan ook jouw eigen lichaam zelf tot het hogere zelf brengen. Je voelt je eigen lichaam je voelt je erogene zones. Je voelt je vocht. Maar toch hebben ook bepaalde vrouwen een angst om bepaalde lichaamsdelen zelf aan te raken. Of zijn er zelfs vies van. Zo zit de mogelijkheid erin dat jezelf gaan blokkeren. Zo vorm je in je lichaam (on)bewust blokkades. Die ook voelbaar zijn tijdens een vrijpartij met je partner.
Welke voordelen kent men als men aan soloseks doet.

— Het werkt ontspannend. Je ademhaling verdiept en er komen allerlei vrolijke stofjes zoalsΒ dopamineΒ enΒ oxytocineΒ vrij. Je stress verdwijnt daardoor als sneeuw voor de zon.
— Het verhoogt je hartslag flink en is daarom als een kleine workout voor je hartspier. (Soloseks in plaats van hardlopen,Β anyone?)
— Soloseks kan voor een betere nachtrust zorgen. Tijdens een orgasme wordt namelijk het hormoon prolactine geproduceerd, waar je lekker slaperig van wordt.
— Het is een natuurlijke pijnstiller. Tijdens masturbatie komen erΒ endorfinesΒ vrij, die de respons van je brein op pijn verlagen.
— Je krijgt de kans Γ©cht te ontdekken wat je fijn vindt, en hierdoor kunnen al je seksuele ervaringen verbeteren
— Soloseks is een hele krachtige vorm van zelfliefde die je zelfverzekerder kan maken, en je helpt te aarden in je lichaam.
— Alle bovenstaande voordelen samen creΓ«ren ook nog eens een krachtigeΒ boostΒ voor je weerstand.

Men moet er altijd van uit gaan de basis van soloseks ben jij. Zet daarom ook je gedachten op jezelf en je lichaam. Dit is al een vorm van meditatie. Meditatie naar jezelf toe. Daarom is het ook gewenst van je rustig te voelen. Zo kan je al energie in jezelf laten stromen. Doe dit naakt of met zo weinig mogelijk kleding aan. Durf te kijken naar jezelf. Durf je lichaam aan te raken overal. Zacht en vol intentie. Men kan ook iets sensueel gebruiken. Maar weet altijd je eigen hand leggen aan jezelf is je volledig voelen. Open of sluit je ogen en geniet. Zo zie je dat eigenlijk de liefde bedrijven met jezelf iets heel spiritueels kan zijn.
Zo kan je eigen bewust het mannelijke en vrouwelijke energiestroom in je laten stromen en in balans brengen. Een voldoening een vereniging met jezelf naar het hogere iets. Je bent van niemand afhankelijk of men moet geen verantwoording afleggen. Die afhankelijkheid is juist de meditatie de overgave aan jezelf. Dat geeft dan weer een bevrijdend gevoel. Even de me time maar dan echt gericht naar je lichamelijke.

Het vraagt bewuste aandacht om iets intens te bereiken. Dat ook oefening vraagt om goed te leren voelen te leren aanvoelen en te sturen. Het komt er niet op neer snel iets te doen. Nee neem je tijd ook al zit je in een relatie kan je op een moment dit ook goed doen. Het komt er niet altijd op aan om als vrouw klaar te komen een orgasme te krijgen maar intens genieten. Genieten dat als je er klaar voor bent tot een orgasme leiden mag.

EEN VERRIJKEND RITUEEL

— Zet een intentie voor je ritueel (en je tantrische pad in het algemeen, als je wilt). Wil je een inzicht ontvangen, iets loslaten, jezelf een geschenk geven?
— Het is belangrijk om je ritueel uit te voeren in een ruimte waar je je fijn voelt en waar niet te veel β€˜ruis’ is. Ruim je slaapkamer op, brand wierook of kaarsen, zet een muziekje aan , zorg dat de temperatuur aangenaam is.
— Houd een (natuurlijk) glijmiddel bij de hand, of een natuurlijke olie om je lichaam mee te masseren.
— Raak jezelf heel aandachtig en langzaam aan. Verken verschillende zones van je lichaam, ook plekken die je niet als β€˜erotisch’ ziet. Ontdek hoe je hierop reageert. Experimenteer intuΓ―tief met beweging en geluid.
— Verbind je heel bewust met je ademhaling. Dit is het voertuig dat de seksuele energie door je lichaam heen beweegt. Er zijn allerlei tantrische ademtechnieken die je kunt proberen. Een simpele is om je in- en ademhaling beide 4 tellen lang te maken.

— Stel je hoogtepunt uit. Bijvoorbeeld aan om je orgasme minimaal twee keer uit te stellen. Net voordat je bij het hoogtepunt komt stop je dan met stimuleren om de energie door je hele lichaam naar boven te ademen. Stel je voor dat je elke cel in je lichaam ermee voedt en dat het de grens tussen jou en het β€˜hogere’ vervaagt.
— Als je besluit dat je het hoogtepunt wilt ervaren, kun je hierin terugkomen naar je intentie en deze met de vrijgekomen energie als het ware manifesteren.

Zo zie je dat dus ook alles een spiritueel kantje kent. En als men de kama sutra lees en bekijkt zal je dus ook merken dat de vrouwen hun lichaam eerst optimaal moeten kennen voor ze kunnen zeggen dat ze een echte courtisane zijn.
Het is daarom nooit uit het leven gegrepen al van oudsher bestaat het. Maar over praten nee.
Nu kan men ook gebruik maken van een spelletje om je tot een hoogtepunt te brengen. Allerlei kan je ervoor gebruiken maar de meest gekende bij de vrouwen is de dildo en (wand) vibrators en klit stimulator wel bekent. Dat kan je dus ook perfect met je partner gebruiken en er samen van genieten. Als men het eigen lichaam kent dan kan je dit ook gebruiken met je partner. Men kan het aangeven wat men graag heeft maar kan je de partner begeleiden. Zo geniet je ook met je eigen handen of met het spelletje.

Seks, Vibrator, Masturbatie, Seksueel, Volwassen


Voor wat zijn mensen toch zo bang om erover te praten.

Voor wat kan men soms dit niet delen in een relatie.
Voor wat denkt men vaak dat het niet gezond of vies is.
Wel men heeft het nooit geleerd van bepaalde gevoelen open en bloot op tafel te gooien.
Vaak komt er een angst bij kijken om het tegen je partner te zeggen. Niet wetende hoe deze gaat reageren of wat hij/zij ervan gaat denken.
Sommigen vinden bepaalde lichaamsdelen gewoon vies of vinden het vies om zichzelf een bepaald genot te laten voelen.

Soloseks
Solo
Ons
Lichaam
Seksueel en sensueel aanraken
En
Kijken naar je lichaam naar wat je doet
Snel nee het is jouw me time

In het spiritueel wereldje zou men zeggen. Een worden door je eigen handen met jouw eigen lichaam en dit tot je geest brengen om er sensueel van te genieten en tot een orgasme te komen als het nodig is.
Wat men nooit als persoon mag vergeten. Ooit op een leeftijd vaak rond de puberteit zijn we allemaal op onderzoek uitgegaan. Hebben we vanuit ons zelf bepaalde dingen ontdekt die we nodig hebben om later ervan te genieten. Maar hoe ouder men word hoe minder men soms aan je eigen lichaam denkt. Dat toch deze tijd spijtig is.
Voor jonge lezers of ouders die er iets meer over willen weten.

Seksueel, Portret, Gevoelens, Sensualiteit, Emoties

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM