Vrouw krijgt meer orgasmes door… vaker te fantaseren

Afbeeldingsresultaat voor vrouwelijk orgasme
 

Niet een uitgebreid voorspel of een heel arsenaal aan seksspeeltjes, maar meer seksuele gedachten kunnen de kans op een orgasme bij een vrouw verhogen. De sleutel tot een goed seksleven zit dus tussen haar twee oren.

Onderzoekers aan de universiteit van Ottawa interviewden vrouwelijke patiënten die het regelmatig moeilijk hadden om tot een hoogtepunt te komen samen met hun partner en degenen die geen problemen in bed ervoeren. Daaruit blijkt dat die weinig erotische gedachten had, meer moeite had om tot een hoogtepunt te komen. Ook concentreerde ze zich minder op de sensaties in hun lichaam tijdens het vrijen in vergelijking met wie regelmatig klaarkwam. Beide groepen hadden hetzelfde niveau van gedachten wanneer ze zichzelf bevredigden zonder hun partner.

De mate waarin het brein zich kan focussen trof de seksuele prestatie veel meer dan verwacht werd, aldus de Belgische onderzoeker Pascal De Sutter.  Ook blijkt er een soort curve te bestaan van het leren tot een hoogtepunt te komen. Oudere vrouwen hebben het hier namelijk minder moeilijk mee dan jongere seksegenoten.

Doordat deze dames makkelijker een orgasme kunnen krijgen, ervaren ze ook minder stress in bed en beleven ze meer plezier aan hun seksleven. De resultaten zijn volgens de onderzoekers interessant omdat dit de weg naar nieuwe behandelingen bij seksuele problemen opent. Het kan zijn dat mentale training deze patiënten kan helpen.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/599/Orgasme/article/detail/1971633/2014/07/28/Vrouw-krijgt-meer-orgasmes-door-vaker-te-fantaseren.dhtml

Een orgasme komt vanuit de hersenen en dan kan ik best begrijpen dat niet altijd een seksspelletje nodig is of een hels voorspel. Maar dat er gedachten moeten zijn op dat moment. Natuurlijk men spreekt hier van te fantaseren maar ben je dan nog helemaal met je partner bezig of aanwezig. In gevoel zeker en vast maar misschien niet met gedachte.
En door het vagina te prikkelen en dan misschien bepaalde gedachte te hebben dat een orgasme bij een vrouw beter kan zijn dan dat men allerlei hulpmiddelen gaat gebruiken. Hier gaat het wel om, om vrouwen die moeilijk of bijna geen orgasme kunnen krijgen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM