Tip om zonder pijn op je pumps te (blijven) lopen

Tip om zonder pijn op je pumps te (blijven) lopen

Hoewel hoge hakken vaak prachtig eruit zien, zijn ze allerminst comfortabel. Nou, dat is nu verleden tijd. Deze handige tip vonden we op het internet en willen we jullie niet onthouden.

Het vereist enige voorbereiding, maar dan kun je wel de hele nacht uit de voeten op je pumps.

Stukje tape
Wat je nodig hebt: huidkleurige medische tape. Tape je derde en vierde teen (in dit geval is je grote teen numero uno) aan elkaar vast zodat je minder pijn voelt aan de bal van je voet. Waarom dit werkt? Blijkbaar is er een zenuw die tussen die twee tenen loopt, die je behoorlijk voelt als je veel gewicht plaatst op dat punt — zoals gebeurt wanneer je hakken draagt. Door je tenen aan elkaar vast te plakken komt er minder druk op te staan en voel je minder snel pijn.

BRON: http://www.lindanieuws.nl/lifestyle/tip-om-zonder-pijn-op-je-pumps-te-blijven-lopen/

Er zijn allerlei trucjes om op hoge hakken te lopen. En als je er nog hebt mag je die zeker delen om andere vrouwen ook misschien die schoen te laten dragen die ze willen. Maar het belangrijkste van al is dat je voeten verzorgt na een tijd erop gelopen te hebben. Want je houding van je voeten is niet echt de normaalste en je moet ze dan ook nadien de nodige zorgen geven.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM