Soms raak je een edelsteen kwijt…

Omdat kristallen zowel positieve als negatieve vibraties kunnen oppikken, is het belangrijk je stenen regelmatig te reinigen. Stenen reinig je meestal eens in de zoveel tijd. Eigenlijk is hier  niet echt een standaard voor. Ook is het beter om een steen te reinigen als iemand anders hem heeft aangeraakt: de steen is dan vervuild met de energie van de ander. Het is ook wijs om elke steen die je koopt thuis meteen te reinigen.

Eigenlijk is bovenstaand niet nieuw. De manieren waarop je edelstenen kunt reinigen zijn divers. Een optie is om voor tussenliggende periode een reservesteen aan te schaffen. Een ander verhaal is het als je een steen kwijtraakt. Nog steeds denk ik met weemoed terug aan een mooie mosagaat verwerkt in een ring. Ik moet hem, jaren geleden, na een bezoek aan de ouders van een vriend zijn verloren. Waarschijnlijk in de tuin. De steen heb ik nooit meer teruggevonden. Inmiddels weet ik dat een steen die verkleurt, barst of die je kwijtraakt, zijn werk heeft gedaan en vervangen mag worden.

Toch heb ik moeite met het gegeven dat een steen die loslaat, die  je kwijtraakt of  kapot gaat eigenlijk klaar met je is. Of nog duidelijker gezegd zijn uitwerking (op jou) heeft gehad en dat het tijd is voor iets nieuws. Daarmee duid ik op een nieuwe steen. Natuurlijk doen veel mensen dit af als onzin en wijden het aan de kwaliteit van de steen of aan het hangertje/ketting waar de steen aanhing. Het is zo als het is, maar ik hou wel in de gaten dat je edelstenen goed moet verzorgen als iets dat je heel lief is. Want wat je geeft, krijg je ook terug. Ontlaad je steen wanneer dit nodig is en draag hem met liefde bij je. Ervaar zelf wat een edelsteen voor je kan doen…

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2015/03/01/soms-raak-je-een-edelsteen-kwijt

Een edelsteen die je kwijt raakt of op de grond valt door omstandigheden heeft zijn dienst bewezen en moet je even wachten om een andere tot je te nemen.
Ga er ook niet naar opzoek, als hij op de grond valt neem hem op een geef hem terug aan moeder aarde. Gooi hem weg in een bos of in een vijver in de zee.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM

Advertentie