Zwangere vrouw snoert abortusbetogers briljant de mond

 

Voor deze abortiekliniek in Londen staan regelmatig demonstranten die betogen tegen de ingreep. Ze zullen volgende keer echter twee keer nadenken voor ze weer op die specifieke plaats gaan staan, nadat ze op briljante wijze de mond gesnoerd werden door deze zwangere voorbijgangster.

Journalist Sunny Hundal postte de video gisteren op YouTube. Op de beelden is te zien hoe een groep demonstranten gevraagd wordt om de vrouwen die de kliniek betreden niet meer te filmen. Ze weigeren zich echter te verplaatsen en beweren dat ze niemand op video vastleggen.

Na ongeveer anderhalve minuut mengt een zwangere voorbijgangster zich echter in de discussie. Op briljante wijze geeft ze de demonstranten, die met verstomming geslagen zijn, de wind van voor.

“Jullie hebben geen idee waarom deze vrouwen hier zijn. Er worden zovele mensen mishandeld en verkracht, en dat jullie hen een schuldgevoel geven, is gewoonweg verkeerd. Het is een persoonlijke keuze!”, houdt ze een welbespraakt betoog. “Ik werk voor een bedrijf dat iedere dag kwetsbare tieners helpt, en dat jullie hen een slecht gevoel bezorgen, is onaanvaardbaar!”

De demonstranten staan intussen met hun mond vol tanden, iets dat op sociale media voor veel leedvermaak zorgt. De vrouw en haar organisatie krijgen heel wat steun; de laatste uren werd al meer dan 7.000 pond gedoneerd.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/38/Familie/article/detail/2141631/2014/12/04/Zwangere-vrouw-snoert-abortusbetogers-briljant-de-mond.dhtml

In bepaalde situaties kan ik begrip opbrengen als men voor abortus kiest. Zoals hier in de tekst aangegeven is. Verkrachting mishandeling met verkrachting. Maar als men het gaat doen om het het pleziertje een baby teweeg gebracht heeft daar kan ik niet inkomen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM