Blijf niet met je boosheid zitten…

Ik kom veel mensen met boosheid in hun tegen. Misschien merken ze het zelf niet eens op, maar het is wel zo. Als ik het onderwerp aan snij, krijg ik te horen dat ze die ‘boosheid’ best wel een beetje prettig vinden.  Het geeft ze energie waardoor ze het gevoel hebben dat ze leven. Hun boosheid spuien geeft na afloop een heerlijke ontlading.

1

Maar is dat ook zo?  Vaak, en dat herken ik bij mezelf ook,  word je door boosheid overvallen.  Je komt in een situatie terecht of iemand zegt iets tegen je waardoor je haren recht overeind gaan staan. Voor je het weet, schiet je uit je slof en zeg je iets waar je mogelijk later spijt van hebt. Ik zie veel mensen hun ‘gal’ op bijvoorbeeld Facebook zetten waarbij ik mij afvraag ‘waarom wil je al je onvree met zoveel mensen delen?’ Natuurlijk zijn er allerlei variaties er tussenin. Waar komt die ongenoegen vandaan?

2

De meeste mensen zijn dankzij hun opvoeding veel beter in zich slecht voelen dan in zich goed voelen. Toch kunnen zij met de gevoelsomdraaitechniek, die de laatste jaren zijn opwachting maakt in Nederland, hun brein trainen om zich goed te voelen. Op deze manier stop je elke willekeurige negatieve emotie en vervang je die door willekeurig welke andere positieve emotie. Of je nu last hebt van angst, woede, verdriet of stress om er maar een paar te noemen, met de gevoelsomdraaitechniek stop je deze en vervang je ze door rust, kalmte, ontspanning, zelfvertrouwen of kracht. De kern van deze techniek is dat je mensen helpt om te stoppen met voelen en eerst gaat visualiseren. Daarna verander je de visualisatie (je draait hem om) om vervolgens het omgedraaide gevoel weer te gaan voelen. Niet helemaal duidelijk? Op internet kun je talloze filmpjes vinden die hier verder op ingaan.

BRON: http://paranormaal.blog.nl/general/2014/12/22/blijf-niet-met-je-boosheid-zitten

Boosheid wie kent het niet. Het gaat al op je kinderen maar ook zelfs bij volwassenen komt het voor. Als het verbaal blijft het is oke maar eens het non-verbaal wordt dan is het veel erger. Nu je moet je boosheid kunnen uiten op een rustige manier. En door met elkaar te praten kan je pas je boosheid tot bedaren laten gaan. Wanneer je boosheid vasthoud dan zal het op een moment eruit komen en zal de persoon die het dichtste bij je staat alles tot zich krijgen. Waar nadien veel spijt door ontstaat.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM