Speel het spel: herken de vagina!

Afbeeldingsresultaat voor vagina

 

Wij vrouwen bestuderen onze vagina nooit zo intens als mannen dat met hun penis doen.

Voor hen hangt het heel makkelijk natuurlijk aan de buitenkant en vrouwen moeten voor een goede blik op schaamlippen en vagina er op z’n minst een handspiegel bij pakken.

Zoals geen piemel hetzelfde is, is ook geen punani gelijk aan een andere. Dat leverde al eens een beroemd kunstwerk op, namelijk The Great Wall Of Vagina van Jamie McCartney.

Maar de vrouwen zelf? Zouden zij wel hun eigen kroonjuweel herkennen?

Een aantal neemt de proef op de som. Achter een kamerscherm nemen ze eerst met een spiegel nog even alles door ‘daar beneden’. Dan krijgen ze de opdracht hun geslachtsdeel zo duidelijk mogelijk te omschrijven voor een professionele schetsenmaker.

benieuwd of ze hun eigen vaginaschets eruit pikken.

Met andere woorden: of ze hun pistachenootje, bijzonder gezonde rozijn of de gedroogde perzik herkennen.

BRON: http://seks.blog.nl/algemeen/2015/07/24/speel-het-spel-herken-de-vagina

Mannen heb het natuurlijk makkelijk om hun ding te zien hangen en te bekijken. Vrouwen daarin tegen is het moeilijker, en toch hebben vrouwen soms zelfs zoiets van ik wil niet weten hoe het eruit ziet. Velen vrouwen hebben hun eigen vagina dan ook nog nooit gezien of oppervlakkig als men zich scheert. Maar voor wat maken vrouwen daar eigenlijk een probleem van? Want zoals een piemel is geen enkele vagina hetzelfde. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM