De 12 meest sexy lichaamsdelen van de vrouw

Als we nagaan wat mannen het sexyst vinden aan de vrouw, denken we meteen aan de borsten of de billen. Toch blijkt dit niet waar te zijn. Een opsomming van de 12 meest sexy lichaamsdelen van de vrouw.

12. Oren/Oorlellen: Een verleidelijke spot om aan te raken tijdens het kussen.

11. Enkels/voet: Vele mensen vinden voeten maar een vies lichaamsdeel. Maar toch vinden de mannen het fascinerend.

10. Knieholte: Een knie en de knieholte lijken niet meteen een sexy lichaamsdeel. Maar daar gaat het ook helemaal niet om. Het is de gevoeligheid van de knieholte die het allemaal sexy maakt.

9. Vagina: Sommige mannen houden van borsten, anderen dan weer van de poep. Maar elke man heeft graag een vagina.

8. Rug: Als je het hoofd van de man op hol wil brengen, dan strek je je rug maar eens. Wedden dat hij met zijn gedachten meteen ergens anders zit.

7. Buik: Het maakt niet uit of er enkele spieren zijn. Het gaat mannen gewoon om de zachte huid op de buik. En natuurlijk ook een seksistische verklaring: De buik ligt tussen de borsten en de vagina.

6. Sleutelbeen: Ook het sleutelbeen is een aangename plaats om eens een halte te houden voor een kus.

5. Heupen: Onze heupen laten we te voorschijn komen tijdens de warme dagen. Mannen zijn ons dankbaar als we ze laten zien in onze bikini’s, rokjes en shortjes.

4. Borsten: Niet echt verwonderlijk. Mannen houden van borsten.

3. Kont: Net als de borsten heeft ook de poep een grote aantrekkingskracht tot de mannen.

2. Mond: Wil je een man van de kaart brengen dan lik je maar eens over je lippen of bijt er zelfs in. Met de mond kan je op allerlei manieren communiceren.

1. Ogen: Met een blik doe je de wereld stilstaan. Ze zeggen niet zomaar: ‘liefde op het eerste gezicht’.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/1810168/2014/03/12/De-12-meest-sexy-lichaamsdelen-van-de-vrouw.dhtml

Ik ben van mening dat dit voor iedere man verschillend zal liggen. Wat ik prachtig een mooi vind en zeker op de eerste plaats komt zijn de ogen dan de mond handen en als ze te zien zijn de voeten en benen. Nadien zal ik zeker het lichaam helemaal een kijk geven. Maar als een van die punten al af vallen ga ik zeker niet verder kijken.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM