Slecht geslapen? Zo verstop je de sporen met make-up

© Thinkstock.

 

Concealer die je wallen verdoezelt, volstaat niet om je uitgerust te doen lijken. Als je er te veel van aanbrengt, kun je zelfs ouder lijken. Met een likje blush, een beetje eyeliner in de juiste kleuren en andere trucjes lijkt het al snel of je een uur langer hebt geslapen.

Door het lijntje aan je bovenste wimpers twee verschillende kleurtjes te geven, een donkere en een levendige tint, vallen de schaduwen onder je ogen minder op. Gebruik eerst een donkere of zwarte eyeliner en werk dan af met een juweeltoon als saffier of emerald.

Aan de onderste wimpers komt een neutraal lijntje. Ga voor beige en maak dit zeker niet te licht voor een natuurlijker resultaat. Dat is namelijk beter om de roodheid in of rond de ogen te neutraliseren.

Zachte, volle wenkbrauwen geven je oogleden een visuele lift. Ze leiden de aandacht af van opgeblazen ogen en donkere cirkels. Breng wat wenkbrauwpotlood aan met korte streepjes. Taupe is een goede kleur dfe alle huidtypes flatteert. Met een borsteltje laat je de verschillende streepjes mooi in elkaar overlopen.

Een lichte foundation helpt om je een fris uiterlijk te geven. Het pakt om roodheid en vlekjes aan.

Wat kleur op je jukbeenderen doet je hele gezicht oplichten, het leidt de aandacht van de schaduwen onder je ogen af. Een rozige tint met een gouden toets doet de blauwe tonen van de donkere kringen onder je ogen in het niets verdwijnen.

© Thinkstock
BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/799/Cosmetica/article/detail/1808702/2014/03/10/Slecht-geslapen-Zo-verstop-je-de-sporen-met-make-up.dhtml
Als je door omstandigheden eens niet goed geslapen hebt of bijna niet geslapen hebt kan je met make-up veel verstoppen. Toch altijd wetende dat het een camouflage is. En dat het nadien als men het eraf doet toch nog gezien kan worden. Dus overdrijf ook niet met make-up maar wees soms eerlijk dat je niet goed geslapen hebt.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM