“Ik heb het gevoel dat er iets gaat gebeuren” 

Ik heb er al eerder over geschreven: voorgevoelens. Mijn dochter heeft regelmatig het voorgevoel dat er iets gaat gebeuren. Meestal is dat ook zo. Vaak gaat het om kleine, minder belangrijke dingen, maar toch. Het gaat altijd om een vaag gevoel, ergens diep van binnen, waarvan ze niet weet waarom ze dat voelt. Soms krijgt ze ook gedachten en beelden door.

Een voorgevoel, intuïtie of zelfs helderziendheid. Het zijn drie dingen die raakvlakken met elkaar hebben. Veel mensen nemen dit onderwerp niet of nauwelijks serieus. Toch is er een groeiende groep die het wel belangstelling heeft als het  gaat om het hebben van voorgevoelens. Misschien is je intuïtie zo goed ontwikkeld, dat je energieën (signalen) die iemand uitstraalt, eerder oppikt. Deze signalen neem je mee waarna er ook daadwekelijk iets gebeurd. Het kan ook zijn dat er sprake is van helderziendheid. Sommige mensen hebben ‘last’ van voorspellende dromen. Je droomt dan over iets wat later blijkt uit te komen.  Veel mensen vinden het ‘eng’. Want hoe ga je om met dit soort zaken. Zelf denk ik: ‘gewoon’. Als je voorgevoelens hebt of dromen, schrijf ze op. Praat erover met anderen.

Soms kan je iemand na een droom waarschuwen, maar vaak kun je er helemaal niets mee. Schudt het van je af anders blijf je er mee rondlopen. Met voorgevoelens/beelden/visioenen is dat vaak iets moeilijker. Ook hier geldt, laat je niet te veel van streek maken. Aan veel dingen kun je niets veranderen. Heb je het gevoel dat je wel iets kunt ondernemen, dan voel jezelf het beste aan wat je kunt doen om iemand bijvoorbeeld te waarschuwen. Let heel goed op hoe je het brengt want een ander kijkt misschien heel anders aan tegen jouw voorgevoel. Laat het daarna rusten, veel meer kun je niet doen.

BRON:

http://paranormaal.blog.nl/general/2014/06/07/ik-heb-het-gevoel-dat-er-iets-gaat-gebeuren

Voorgevoelens, weten dat er iets gaat komen of gaat gebeuren. De meeste kennen het dan ook als men aan een persoon denkt en plots gaat de tel en weet je wie het is. Zelf heb ik geregeld voorgevoelens sommige zijn leuke andere zijn minder leuk, en soms moeilijk om het te vertellen. Toch is het van belang dat je het tegen iemand kwijt kan. Zodat je het gevoel ook kan delen, en er niet in blijft hangen. Zeker als het negatieve voorgevoelens zijn. 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

 

AUM MANI PADME HUM

Advertentie