Onze opdracht hier

Vrijheid, Hemel, Handen, Handboeien, Wolken, Man, Dief

Staan we er wel eens bij stil welke opdracht we hier moeten vervullen. Nee we gaan er vaak vanuit dat alles maar gewoon is. Toch hebben we allemaal onze missie hier. En bepaalde opdrachten die we moeten vervullen. In de begin jaren van ons leven zullen we vaak onze ouders volgen. Zullen we hun wensen volbrengen. Maar is dat je eigen leven. Nee. Op een moment ga je vanuit jezelf verder. Dan pas weet je eigenlijk wat je opdracht is. Die opdracht die missie laat je openbloeien laat je vreugde kennen. En misschien heb je dat in je jeugdige jaren niet gekend. Heb je misschien met bepaalde negatieve dingen af moeten rekenen. Maar ook dat had je nodig om nu voor jezelf verder te kunnen gaan. Men gaat voor het doel dat voor jou goed aanvoelt en daar streef je naar toe. Je bent gedreven om het ook te bereiken. Je zoekt het nodige uit om die missie te doen slagen. Alhoewel deze tot je einde leven is hierop aarde. Allemaal hebben we onze talenten. Bij sommigen komen die er op latere leeftijd uit. Juist omdat ze vastgehouden werden of nog een bepaalde angst hadden om die missie voor zichzelf door te zetten. Talenten zijn aangeboren maar toch komen ze niet altijd vanzelf uit je. Men moet ze ontwikkelen dat al een opdracht op zichzelf is.
Velen stellen dan op latere leeftijd vaak de vraag HAD IK MAAR. Juist omdat ze niet durfde om zichzelf te worden of te zijn. Zo zijn ze ergens blijven hangen waar ze zelf geen voldoening uit hebben kunnen halen of gehaald hebben. Laat die drie woorden los. Want iedereen heeft zijn missie zijn leven. Dat bouw jezelf op in liefde en kracht. Maar ook met vaak heel wat emoties en tegenslagen. Tot je op een moment komt met de vraag was is je talent of talenten. Op een moment zou je dan jezelf enkele vragen stellen.
Wat doe je graag.
Waar krijg je een positief gevoel van.
Wat maakt je blij.
Wat zijn je verlangens nu en wat wil je van die verlangens in de toekomt uitbreiden.
Wat waren ooit je dromen en wat heb je daarvan al kunnen verwezenlijken.
Maar zoals ik al schreef neem de drie woorden HAD IK MAAR niet tot je.
Durf je comfort zone uit te komen om nieuwe doelen te bereiken. Je hebt je comfortzone gemaakt omdat deze je vertrouwd is of omdat men je die richting heeft ingeduwd. Maar eens je de kracht vind om nieuwe doelen te stellen ga je merken dat er ook een andere wereld open kan gaan.

De eerste opdracht van ons leven is te durven leven. Leven naar jouw kunnen en doen. Al zullen anderen dat niet altijd begrijpen of waarderen. Op zo een moment moet je daar niet laten aan vangen. Want het zijn gedachten van anderen. Daar je zeker niet aan mag laten vangen. Wil je opdracht volbrengen of je missie. Dan moet je echt vanuit jezelf gaan leven. Trek je pad open en ga voor wat je wilt bereiken.

Meisje, Dappere, Moed, Onafhankelijkheid, Solo, Geloof

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM