Zo zien de perfecte borsten eruit, volgens de wetenschap

De één loopt rond met een handjevol, terwijl de ander in speciale lingeriewinkels op zoek moet naar een beha die voldoende steun geeft. Maar wat is nu eigenlijk de ideale borst? De wetenschap heeft, zoals altijd, antwoord.

Britse wetenschappers vonden het hun taak om na te gaan hoe het perfecte stel borsten er nu precies uitziet. Daarvoor bevroegen ze meer dan 1.300 vrouwen, mannen en plastische chirurgen. De deelnemers kregen foto’s te zien van borsten in alle vormen en maten, waaruit zij de boezems moesten selecteren die hen het meeste aanspraken.

Wat bleek? Natuurlijke borsten waren met stip het populairst. De opgespoten en opgevulde boezems die we allemaal al van (iets te) dichtbij gezien hebben, met dank aan reclamespotjes en R&B clips, konden op minder bijval rekenen.

Het doel van de studie is trouwens nobeler dan je zou denken. Met deze resultaten willen de wetenschappers namelijk een universele modelvorm voor borstreconstructies opstellen. De studie werd gepubliceerd in het medische tijdschrift ‘Journal of Plastic and Reconstructive Surgery’.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/11/Psychologie/article/detail/2628177/2016/02/25/Zo-zien-de-perfecte-borsten-eruit-volgens-de-wetenschap.dhtml

Wetenschappelijk de perfecte borsten pfff. Bij geen enkele vrouw kan men borsten gaan vergelijken. Groot klein hangende het is allemaal een verschil. Juist zijn vrouwen niet altijd gediend met wat ze van moeder natuur gekregen hebben. En ja als je grote borsten hebt kan het voor problemen zorgen, en als dit lichamelijke problemen te weeg brengt dan moet men naar een oplossing gaan zoeken. Ook heel veel vrouwen dragen een verkeerde beha en dan voornamelijk gaat het over de maat. Ze willen zo pronken met hun boezem maar soms zit daar ook de mogelijkheid niet in. De gaan ze overwegen om een borstcorrectie te laten doen, dat ook zijn herstel kent en soms ook zijn problemen nadien.
Vrouwen wees blij met wat je hebt, spijtig genoeg zijn er vrouwen die anders door het leven moeten gaan en toch ook genieten als ze het ergste voorbij zijn.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM