Man droomt dat echtgenote vreemdgaat, ontwaakt en probeert haar te wurgen

Een 49-jarige Amerikaan is zaterdag gearresteerd na moordpoging op zijn echtgenote. Conrad Rudalavage uit het plaatsje Archbald (Pennsylvania) probeerde zijn vrouw Lori te wurgen nadat hij was ontwaakt uit een droom waarin zij hem had bedrogen.

De man had de avond voordien stevig gedronken. ’s Anderendaags liep hij de trap af, riep dat hij een vreselijke droom had gehad, en deelde enkele slagen uit aan zijn vrouw. Rudalavage beschuldigde haar van vreemdgaan en probeerde haar kleren los te rukken.

Zijn vrouw Lori vluchtte naar buiten, maar werd op de oprit vastgegrepen.  Haar man probeerde haar te wurgen. Toen hun dochter thuiskwam, was zij hetzelfde lot beschoren. De dochter kon zich wel losrukken en vluchtte naar de buren. Zij bevrijdden Lori, waarop Rudalavage met zijn wagen wegreed. De politie gaf zijn signalement door.

De man werd later op de dag na een acthervolging opgepakt. Na ondervraging kwam hij vrij na het betalen van een borgsom van 100.000 dollar. Hij verschijnt morgen voor het eerst voor de rechter.

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/519/Ontrouw/article/detail/3061955/2017/01/23/Man-droomt-dat-echtgenote-vreemdgaat-ontwaakt-en-probeert-haar-te-wurgen.dhtml

Een persoon die zijn droom als werkelijkheid ziet als hij ontwaakt. Maar hij vergeet wel dat het vreemdgaan in de droom meer over zichzelf vertelt dan over zijn vrouw. Dat er heel wat problemen spelen in het gezin. Denk dat hij beter twee keer had kunnen nadenken voor al eer hij zijn vrouw en dochter te lijf is gegaan.
Ook misschien eens aan denken dat de man iets minder alcohol gaat gebruiken.

Afbeeldingsresultaat voor dromen over vreemdgaan

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM