Iemand die bepaalde verwachten heeft kan hard teleurgesteld worden.

Water, Lucht, Panoramisch, Buiten, Natuur, Reizen

Juist door bepaalde verwachtingen te hebben kan je uit balans gehaald worden. Omdat het niet voldoet aan jouw wensen. Verwachtingen zijn vaak toekomst gericht. Of ook wel direct gericht. Juist om daar naar toe te leven kan een negatief gevoel geven als het niet wordt beantwoord. Daarom is het beter om geen verwachtingen te hebben en in het nu te leven. Allemaal hebben we onze verwachtingen maar er naar streven is niet de bedoeling. Het komt wel als de tijd ervoor is. verwachtingen hangen nauw samen aan teleurstelling en angsten. Dat dan weer jezelf een negatief gevoel geeft als ze niet beantwoord worden zoals je zou willen.
Verwachtingen maken we zelf in ons hoofd. In wijze van spreken kan zoiets je ook gek maken.
We kennen allemaal bepaalde verwachtingen.
Men verwacht een loonsverhoging.

Men verwacht dat de loon gestort wordt.
Men verwacht lichamelijke of geestelijke beterschap.
Men verwacht …
Als deze niet komen dan kan dit wel een domper zijn op je leven in het nu. Verwachting is ook een bepaalde hoop die je voor jezelf in gedachten hebt. Soms moet men even dat niet hopen en dan komt het op je pad als het nodig is.
Eigenlijk is een verwachting ook een bepaalde eist. En zo iets kost je alleen maar energie die je verspilt. Daarom is het beter om te genieten van wat je nu hebt en kan. Mocht er dan toch iets op je pad komen voelt dit als een gelukkig gevoel.

Treinstation, Jonge Vrouw, Koffers, Verwachting

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertentie