#ZORGVOORLICHT Zet licht buiten voor de zorg en voor elkaar

Kaarsen, Hart, Vlam, Liefde, Valentijn, Romance, Brand

Breng licht in deze donkere dagen! Steek vanaf nu elke avond tussen 18u en 22u een lichtje aan, voor of achter je raam, in je tuin of op je terras. Een licht als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg en de anderen. #ZORGVOORLICHT, licht voor de zorg en voor elkaar.

Elke avond bezoeken we een gemeente om de fonkelende lichtjes in beeld te brengen. Zet een kaarsje op de stoep, hang een lampje achter je raam, zet een vuurkorf in de tuin en haal die kerstverlichting maar al boven … Hoe creatiever – en vooral gezelliger – hoe beter! Maar hou het uiteraard (brand)veilig in of rond je eigen kot. 
Laat ons ook weten voor wie jouw licht brandt. Is het voor je oma in een woonzorgcentrum die haar familiebezoekjes mist? Of voor je kinderen die blijven lachen in deze moeilijke weken. Misschien brandt je licht wel voor je broer die zijn restaurant heeft omgebouwd tot een succesvolle takeaway? Of wil je je papa laten weten hoe trots je bent dat hij als buschauffeur blijft doorwerken? Hoe dan ook, we willen jouw hoopvolle boodschap heel graag de wereld insturen.

BRON: https://www.hln.be/home/zorgvoorlicht-zet-licht-buiten-voor-de-zorg-en-voor-elkaar~abe9f4b6/

Iedereen kan nu wel een stukje warmte gebruiken. Dat men met een kaars aan elkaar kan geven. Die kaars is energie en kracht om elkaar te steunen. De ziekenhuizen de woonzorgcentrum mensen in de frontlinie hebben het heel hard nodig. Die mensen staan nu onder zware druk te werken. En proberen er te zijn voor iedereen. Maar als we met elkaar een steun geven ook aan deze die zich eenzaam en alleen voelen. Kunnen we deze strijd aangaan.
Spijtig genoeg wijs ik wel met een vinger naar deze die de woorden niet willen horen van anderen. Zodat we nu in een oorlogsgebied terecht zijn gekomen.
Spiritueel is dit ooit vast gelegd en men moet nog veel leren. Want wie het boek van Nostradamus kent. Weet dat deze het ooit in zijn woorden beschreven heeft. Maar ook wie nu dit niet op een andere manier gaat bekijken zal het heel moeilijk zijn om te aanvaarden wat er gaande is.

Laten we ook een steun geven aan deze die door al deze omstandigheden niet geholpen kunnen worden.

LATEN WE VOOR ELKAAR EEN STEUN ZIJN.

De Hand, Kaars, Diwali, Festival Van Lichten

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM