DIT KREEG IK PRIVE

Beste Tibetvriend, Tashi Delek,

Ondanks deze uitdagende tijden, hoop ik dat u en uw achterban het goed maken.
Met dit bericht wil ik u informeren over ICT’s nieuwe campagne #FLAGSFORTIBET, om solidariteit te genereren voor het Tibetaanse volk en om de Chinese onderdrukking in Tibet te stoppen. 
Recent heeft de Chinese regering de gebedsvlaggen in Tibet verboden. De kleurrijke vlaggen die in heel Tibet wapperen, worden nu overal neergehaald. Zoals u weet staan Tibetaanse gebedsvlaggen voor compassie en wijsheid en zijn ze al eeuwenlang een van de bekendste symbolen van de unieke cultuur en spiritualiteit van Tibet.
Met ICT’s nieuwe campagne #FLAGSFORTIBET willen wij aandacht genereren voor de inspanningen van de Chinese regering om de Tibetaanse cultuur verder te vernietigen.
De campagne #FLAGSFORTIBET start eind deze maand en roept het publiek op om op 27 september Tibetaanse gebedsvlaggen op te hangen en hiervan online een foto te delen met de hashtag #FLAGSFORTIBET. 27 september is een historische dag waarbij de eerste reeks demonstraties worden gemarkeerd die in Lhasa in 1987 plaatsvonden ter ondersteuning van het vijfpuntenvredesplan voor Tibet die de Dalai Lama in de VS Congres presenteerde.
Met deze campagne willen wij massaal de Tibetaanse gebedsvlaggen laten wapperen en daarmee de zichtbaarheid van Tibet in Nederland en Europa vergroten.
Al verschillende (horeca) ruimtes waar gebedsvlaggetjes hangen, hebben toegezegd om mee te doen en ook jonge influencers helpen mee om onze social media berichten te verspreiden.
In het verleden hebben we met onze campagnes veel successen geboekt dankzij ook de betrokkenheid van Tibet -en spirituele instellingen. Ik zou het geweldig vinden als we op u kunnen rekenen om ook deze campagne samen met ons tot een groot succes te brengen.

Dit kunt u doen:

  • Meld u aan voor het Facebook evenement;
  • Deel ICT’s social mediaberichten over de betekenis van de vlaggen en de maatregelen van de Chinese autoriteiten om de Tibetaanse cultuur verder te vernietigen. Zie ook in deze link;
  • Hang op 27 september de Tibetaanse vlaggetjes op een iconische plek en maak hiervan een foto. Onder iconische plekken verstaan wij o.a. het station, een brug, het gemeentehuis, een monument, etc. Stuur de foto’s naar ons toe en deel het op jouw social mediakanalen. 
  • Stuur ons locaties door in uw omgeving die al gebedsvlaggen hebben hangen. Wij benaderen ze met de oproep om ook mee te doen aan deze campagne;
  • Houd onze social media kanalen in de gaten voor het publieksevent op 27 september.

De foto’s van de gebedsvlaggen en de locaties die de gebedsvlaggen al hebben hangen kunt u naar onze social media manager, Elena Somers, toesturen. Ook voor vragen over de campagne kunt u haar benaderen via: elena.somers@savetibet.nl.

Alvast heel veel dank voor uw deelname aan deze belangrijke campagne.

Met innige dankbaarheid,

Tsering Jampa

Executive Director

cid:image001.png@01D5785D.B1B812E0Tsering JampaInternational Campaign for Tibet 
Executive DirectorFunenpark 1d1018 AK Amsterdam
Tel.: 020 – 330 82 65
Email: tsering.jampa@savetibet.nlwww.savetibet.nl

WAT HEBBEN ZE ER NU AAN OM OOK DIE VLAGGETJES TE VERBIEDEN. HET ZIJN TENSLOTTE GEBEDSVLAGGETJES. WAAR JEZELF WOORDEN AANGEEFT OM ZE MEE TE LATEN NEMEN MET DE WINT. ERG DAT CHINA ZO VER GAAT IN HEEL TIBET

bol.com | Gebedsvlaggenkoord Tibetaans - 12.5x12.5x120 cm (10 ...

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM