Aanraking

Slimme Horloge, Appel, Pols, Polshorloge, Kijk Maar

Alles kan men aanraken. Door aanraking laat je gevoel stromen.
Om iets aan te voelen voorbeeld een voorwerp.
Een lichaam vriendschappelijk zoals een schouder klopje een knuffel.
In de liefde seksueel contact.
Maar ook.
Jezelf aanraken.
Aanvoelen wat het doet.
Je kleding dat je draagt of gaat dragen.
Eigenlijk bestaat ons leven en onze lessen door aanraking. Om iets aan te voelen moet men het aanraken. Met open ogen of soms met gesloten ogen. Als je het met gesloten ogen doet zal je nog intenser gaan voelen. Iemand die slechtziende is of blind zal iets aanraken om er mee in contact te komen. Ze kunnen vaak een perfect beeld geven van wat ze gevoeld hebben.

Kinderen zullen heel veel willen aanraken om te leren maar ook om te weten hoe iets aanvoelt.
Bij iets sensueel te delen ga je elkaar aanvoelen en vaak met de ogen dicht juist om tot het diepste van het gevoel te komen. Om die aanraking die gebeurd intens te voelen in het lichaam.
Maar durven wij ons zelf aanraken. Durven wij dat aanraken om er een gevoel bij te krijgen. Daar hebben bepaalde een probleem mee. Of zelfs een angst of negatieve gedachten.
Wanneer men spreekt van raak jij jezelf aan. Is het antwoord vaak nee juist als het nodig is. Wassen om je aan te kleren. Wat missen deze mensen een gevoel naar zichzelf toe. Wat missen ze juist dat gevoel met zichzelf te delen. Net zoals deze dan ook vaak in hun leven iets aanraken om het aan te voelen. Baby’s en kinderen nemen alles in hun handen en mond. Daar leren ze van. Velen missen dit en missen dan ook het nodig gevoel.

Dus doe zelf eens de test. Als je buiten gaat neem eens een willekeurig steentje vast grint. Sta bij jezelf maar eens stil welke weg deze heeft afgelegd om daar op de grond terecht te komen. Voel de zachtheid de robuustheid ervan. Sluit dan je ogen en voel intenser. Steek jouw gevoel erin. Wat voel je wat ontvang je. Wel dat is juist wat aanraking betekent. Net als men iets sensueel wilt delen is aanraking belangrijk. Ons lichaam dat we zien is niet alleen dat wat aangeraakt kan worden. In ons lichaam zitten erogene zones gevoelige plekjes die zo intens kunnen zijn als men ze aanraakt.
Aanraking begint bij het prille leven van ons bestaan. Als men dat ooit beleeft hebt in de positieve zin dan neem je dat ook mee in jouw leven. En ga je merken dat alles wat je aanraakt voelbaar is. Dat een materie is een samenstelling van of het lichaam. Alles wat men aanraakt voelt men. En wat je voelt komt tot je gevoel. Dan komt het tot je denken en kan men er iets mee doen. Men kan het beschrijven in je eigen woorden. Aanraken is zo mooi. Dat men er niet bij stil staat hoeveel we dat als mens doen. Zou men als mens een dag kunnen voorstellen dat wij niets aangeraakt hebben. Zou men kunnen voorstellen dat we niets mogen aanraken. Dan is juist de drang eens zo groot om het wel te doen.
Spiritueel gezien raken we op ons pad veel aan maar laten we ook los. Men heeft het gevoelt men heeft ervan geleerd en dat neem je verder mee op je pad.
Aanraken.

Lichamelijk
voorwerpen.
Voeding.
Symbolisch.
Dat zijn de belangrijkste aanrakingen in ons leven.

Volwassen, Lichaam, Beha, Vrouw, Lingerie, Detailopname

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM