Verandering brengen bij jezelf en in jezelf.

Als men gaat beginnen met veranderingen te brengen in je leven. Je innerlijk gaat helen ga je merken dat er ook veranderingen gebeuren rond je heen. Juist omdat men met zichzelf bezig is. En alles om je heen anders begint te zien en te voelen. Ook ga je merken dat jezelf dingen anders gaat doen en aanpakken. Dat je ook anders gaat kijken naar je eigen leven en wie je in je leven laat komen.
Allemaal krijgen we te maken met zowel positieve als negatieve invloeden van buitenaf. Ook energieën van mensen en je omgeving in het algemeen. Wanneer je voor jezelf zegt ik ga verandering aanbrengen aan jezelf. Ga je merken dat dit niet altijd in dank door anderen aanvaard wordt. Ga je merken dat je een andere kijk op het leven krijgt. Men gaat op een moment meer en meer vanuit zichzelf leven. Leven hoe het voor jezelf goed aanvoelt. Men gaat ook anders omgaan met wat negatief is. Men gaat het bestuderen voor zichzelf en men gaat in mee in het spiraal van het negatieve.
In eerste instantie als men een verandering bij zichzelf wilt doen. Is het van belang om.
Oude patronen los te laten.
Om gewoontes los te laten.

Pijn van trauma’s te verwerken en los te laten.
Maar geen gedachten laten spelen wat anderen gaan denken over je.
Een verandering in kleding in levensstijl zal ook voor jezelf op een moment beter aanvoelen. Juist omdat men zichzelf wordt. Men gaat meer duidelijkheid krijgen in waardes van allerlei soort.
Omdat waardes een schenking zijn en dat hoeft niet altijd duur te zijn.
Ook ga je meer aanvoelen van wat het universum je te bieden heeft. Zo ga je merken dat men gaat leven naar je eigen ritme. Men gaat ook assertiever worden en als het nodig is nee kunnen zeggen.
Ook gaat men zich misschien meer openstellen voor het spirituele. Dat voor in een vriendengroep nog als zweverig wordt gezien. Maar spiritueel is gewoon een vorm van levensweg. Jouw weg die je vanuit jouw gevoel wilt gaan bewandelen. Men gaat zich ook meer openstellen in het woord liefde. Liefde niet voor of in een relatie maar liefde voor het leven voor jezelf. Ook gaat men meer kunnen genieten van stilte. Juist omdat je in die momenten aan jezelf werkt. Want stilte is binnen treden in je eigen lichaam. Waardoor je op moment zoveel inzichten kan doorkrijgen om nog te groeien jezelf nog meer te ontwikkelen.

Men is nooit te oud om je leven om te gooien. Om je leven te veranderen. Want als men daaraan denkt is het voor jezelf goed om dit met kleine stapjes te doen. En ja soms zet men in deze verandering tien stappen vooruit en soms zet je er even vier terug achteruit. Maar ook dat zijn lessen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM PADME HUM MANI

Advertentie