Man wacht 26 uur per jaar aan jouw pashokje

© Thinkstock.

 

Mannen gaan niet graag shoppen, zeker niet als ze de kleren van hun vrouw moeten beoordelen. Veel vrouwen vinden dat ontzettend jammer, maar eigenlijk moeten we blij zijn dat ze zich af en toe toch opofferen. Meer dan we denken zelfs, want de gemiddelde man wacht 26 uur per jaar aan het pashokje van zijn vrouw.

De gegevens komen uit een rondvraag bij 1.000 mannen en even veel vrouwen tussen 25 en 45 jaar, dat uitgevoerd werd door een Brits shoppingcentrum.

Glimlach
Daarin zei 68 procent van de mannen dat ze zich opofferen omdat het hun partner blij maakt, terwijl 30 procent het shoppen ziet als een manier om samen tijd door te brengen. Verder gaf 27 procent van de mannen aan dat ze graag hun mening geven over wat hun partner draagt. Of de vrouwen daar wel zo blij mee zijn, blijkt niet uit de studie…

“Het is bemoedigend om te zien hoeveel mannen gaan shoppen om een glimlach op het gezicht van hun vrouw te krijgen”, vindt Paul Lancaster van het shoppingcentrum Lakeside.

Tijd doden
Toch gaven ook heel wat mannen toe dat ze het eigenlijk ook voor zichzelf doen. 46 procent bekende namelijk dat ze genieten van het shoppen met hun vriendin, in tegenstelling tot het populaire stereotype van de man die shoppen haat. Hetzelfde percentage gaf zelfs aan dat ze soms vrijwillig voorstellen om mee te gaan.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat alle mannen het leuk vinden om urenlang te wachten. Daarom proberen ze zich op andere manieren bezig te houden, vooral met het checken van de voetbalscores (46,6 procent) en Facebook (44 procent). Andere manieren om de tijd te doden zijn eten en drinken, een vriend bellen of gewoon … geduldig wachten. Respect, mannen!

BRON: http://www.goedgevoel.be/gg/nl/10/Seks-en-Relaties/article/detail/1430141/2012/04/27/Man-wacht-26-uur-per-jaar-aan-jouw-pashokje.dhtml

Wij als mannen moeten toch heel wat geduld opbrengen als de vrouw in dat pashokje staat of elders een keuze maakt. Zeg dan nog maar eens vrouwen dat een man geen geduld heeft voor de vrouw. Alhoewel je het ook leuk kan bekijken, want op het moment van wachten zal de man zich ook niet vervelen of zich vol stress zitten te steken. Maar zal hij die momenten aangenaam maken op zijn mannelijke manier.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden
http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM