Dit is het beste moment om je benen te scheren (dan blijven ze langer glad)

Elke vrouw kent het zalige gevoel van gladgeschoren benen. Helaas duurt dit moment nooit lang, want binnen de kortste keren verschijnen er weer van die vervelende stoppeltjes. Om dit moment zo lang mogelijk uit te stellen, haal je het best ’s avonds je scheermesje tevoorschijn.

Volgens beauty experts is vlak voor het slapengaan hét moment om die wildgroei onder handen te nemen. Terwijl wij ons naar dromenland begeven, worden onze benen namelijk warm en zwellen lichtjes. ’s Morgens zijn je benen dus nog wat gezwollen en kan je niet zo nauwkeurig tegen de huid aan scheren. Waardoor je de stoppeltjes (zodra je benen gaan ontzwellen) veel sneller lijkt te voelen.Nog een voordeel dat wij zien: ’s morgens werk je tegen een deadline aan en scheer je veel minder nauwkeurig. Omdat je nog slaap in je ogen hebt, omdat je snel de deur uit moet. Maak er een avondritueel van en scheer in alle rust je benen. Het helpt ook om ze eerst nog eventjes omhoog te leggen.

BRON: http://www.hln.be/hln/nl/40/Style/article/detail/2825890/2016/08/09/Dit-is-het-beste-moment-om-je-benen-te-scheren-dan-blijven-ze-langer-glad.dhtml

Het beste is natuurlijk dit ’s avonds te doen als je gaat douche of in bad gaat. Natuurlijk kan het zijn dat je op een moment weg moet en dat je dan toch nog even je haartjes wilt scheren. Dan is het van belang om een washandje met warm water te nemen over je benen te wrijven en dan te scheren. Nadien verzachten met olie. Dan ga je merken dat de rode plekjes ook niet zullen te zien zijn. Alleen wel voorzichtig zijn dat je niet door gaat zitten zodat je een kleed of rokje aan zou trekken het zichtbaar is, dat je juist je benen geschoren hebt.

 

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

http://users.telenet.be/Boeddha_Bruno/

AUM MANI PADME HUM