PANCHEN LAMA PROTEST IN DEN HAAG OP 25 APRIL

Op 25 april 1995 vierde de Panchen Lama zijn zesde verjaardag. Nauwelijks een maand later werd hij β€˜s werelds jongste politieke gevangene. Sindsdien is hij al 29 jaar vermist. Sluit u aan bij ons protest 25 april in Den Haag om gerechtigheid te eisen voor de vermiste Panchen Lama.
Gedhun Choekyi Nyima, de rechtmatige Panchen Lama, neemt een belangrijke plaats in binnen het Tibetaans boeddhisme, als de op één na hoogste autoriteit na de Dalai Lama. Toch zijn zijn verblijfplaats en lot onbekend sinds zijn ontvoering door de Chinese overheid in 1995.
De Panchen Lama is niet slechts een religieuze figuur; hij vervult een cruciale rol. Zijn voornaamste taak is het herkennen van de volgende reΓ―ncarnatie van de Dalai Lama, die op zijn beurt de gereΓ―ncarneerde Panchen Lama vindt. Deze traditie heeft eeuwenlang standgehouden.

We zien u graag op 25 april 2024 op Adriaan Goekooplaan 7 in Den Haag, waar het protest van 13:15 tot 15:15 zal plaatsvinden.Β Kom en voegt u bij ons protest in Den Haag en laat uw stem horen voor het onrecht wat de Panchen Lama is aangedaan.

BRON: https://savetibet.nl/nieuwsartikel/sluit-je-aan-bij-ons-om-gerechtigheid-te-eisen-voor-de-vermiste-panchen-lama-protest-in-den-haag-op-25-april/

Misschien leuk voor mijn Nederlandse lezers en die begaan zijn met Tibet.
Men zal het niet snel te weten komen waar Gedhun Choekyi Nyima zich bevindt en als deze nog in leven is.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM