Ons lichaam is meer dan wat we te zien krijgen.

yinyang
onderboven
koudwarm
watervuur
vrouwelijkmannelijk
maanzon
zwartwit
donkerlicht
passiefactief
haatliefde
stiltebeweging

Het bestaat niet alleen uit onze huid en botten. We hebben ook energiebanen. Energiebanen die ook wel meridianen genoemd worden. In totaal 12. Lees hier er meer over. Maar ook zitten er in ons lichaam chakra’s. Dit alles speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Waar de reguliere geneeskunde geen aandacht aan geeft. Ons lichaam moet in balans zijn. Dit noemt men dan Yin-Yang het vrouwelijke en mannelijke in ons lichaam. Dat allemaal toch een belangrijk rol speelt in ons leven hierop aarde.
Als ons lichaam uit balans is zullen we dat voelen. We worden ziek of we kampen met bepaalde zware ziektes. Men zal nooit kunnen zeggen als mens men wordt nooit ziek. Iedereen zal het lijden van ziekte kennen of ervaren in zijn leven.
Wanneer men het nodige doet zal men vaker in balans kunnen blijven. Alleen moet men dan ook zich niet al te druk maken van wat de maatschappij laat zien en horen. Ook dit brengt je lichaam uit balans. Natuurlijk als we de Yin-Yang nemen moet dit ook in balans zijn. Een vrouw met mannelijke energie in haar dragen. Dit om in het leven haar mannetje te kunnen staan. Een man moet dan weer vrouwelijke energie in hem dragen. Dit heeft meer te maken met emoties en gevoelens. Ook mogen we niet vergeten als we keuzes maken ze vaak gemaakt worden als we volledig in balans zijn.
Nu in onze maatschappij worden heel wat mensen afgerekend op hun lichaam hun uiterlijk. Dat maakt dat deze personen soms uit balans geraken en een angst hebben naar zichzelf toe. Ik ben niets waard ik kan niet doen waar ik zin in heb. Is het niet erg dat er niet dieper naar een persoon gekeken wordt. En alleen maar oppervlakkig. Lichaam en dan voornamelijk de delen die niet bedenkt zijn. Dat maakt vaak dat deze personen ook aan zichzelf gaan twijfelen. Krijgen stress kampen met een burn-out of met donkere gedachten. Dit allemaal omdat in hun lichaam de energie zoek is. Daar dan weer de geneeskunde niet naar kijkt. Niet hoort wat de persoon te vertellen heeft.
Leer je lichaam kennen. Weet dat je lichaam mooi is. En laat je niet leiden door wat anderen van je denken. We mogen nooit vergeten dat is lichaam uniek is aan ons zelf. Dat wij zelf heel veel kunnen verwezenlijk als het over ons innerlijk lichaam gaat. De balans kan je zelf regelen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM PADME HUM MANI