Dier en mens.

Staan wij mensen al eens stil hoeveel dieren er rond ons heen zijn. Honden katten insecten noem maar op. En staan we dan wel eens stil bij de vraag wat ze kunnen betekenen op een moment of in ons leven. Waarom kies je juist voor die ras kat of die ras hond. Voor wat zie je zo vaak een vlinder of ander dier voorbij je komen. Zo heeft ieder dier zijn kracht en zijn energie om het te delen. Dat maakt als men een huisdier neemt je dit doet met een gevoel. Een gevoel van liefde naar elkaar toe.
Een huisdier laat ook veel zien. Het leren communiceren met dieren is niet onbekend. Als mens leren wat je dier je duidelijk wilt maken. Maar ook omgekeerd. Dieren zijn speciaal en hebben ook hun spirituele achtergrond. Hun pad dat ze bewandelen. Alleen is het bij een dier een nadeel. Het wordt altijd van de moeder verwijderd. En dan is het hoe gaat men met het pupje om en hoe leer je iets aan. Dat leren heeft vaak te maken met spiegelen in eerste instantie. En is vaak het zelfde als het opvoeden van een baby. Een dier is net als zijn baasjes. Men kan eigenlijk zeggen dat het een spiegelbeeld is. Het zal luisteren naar bepaalde woorden maar het dier zal ook zich laten gelden als het iets nodig heeft of iets duidelijk wilt maken. Ook voelen ze veel aan ziekte angst noem maar op. Daarom zijn er hondenrassen die getraind worden om met ADHD te werken met oudere mensen met blinden en met gehandicapte. Zo zie je dat een dier een belangrijke rol kan spelen in ons leven. Of zelfs om een leven aangenamer te maken. Hierbij kan men ook denken om eenzaamheid tegen te gaan.
Net als bij mensen moet er een klik vormen moet er universele liefde naar elkaar toestromen. Dan pas leef je met elkaar en voor elkaar. Dan krijg je als baasje veel liefde terug.

Een dier kan een mens gewoon weg opvrolijken. En zoals gezegd wordt hoe het baasje is zo zal ook het dier zijn.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM PADME HUM MANI

Advertentie