VERANDERING

Allemaal komen we dat in ons leven tegen. Verhuis ander werk het roer omgooien. Soms vereist het wat aanpak. Men begint er niet zo maar aan. Het heeft te nodige voorbereiding nodig. Net zoals we soms ons leven van alle dag willen veranderen. Of anders wegen inslagen. Dat is een teken dat men tot een keerpunt is gekomen. Men wilt niet verder en men wilt het anders. Gevoelsmatig heb je een keuze gemaakt. Maar ook je denken moet op een lijn zitten. Vaak zal het denken meer minpunten geven. Daarom is het van belang om eerst en vooral jezelf te leren kennen. Neem voor jezelf de tijd om de verandering optimaal voor te bereiden. Wat ga je missen wat moet je loslaten wat krijg ik ervoor in de plaats. Dan pas kan je nieuw leven beginnen. Kijk ook niet om naar het verleden dat waren je lessen om nu iets door te zetten. De vernieuwing brengt ook een angst met zich mee. Maar ook dat komt doordat men denkt en niet naar je gevoel gaat. Mensen die nooit iets ondernomen hebben zijn vaak mensen die zich hebben laten domineren. Doe het toch maar niet, wie weet wat zijn de gevolgen. Die mensen hebben het dan ook vaak moeilijk om een verandering door te voeren. Zijn ook vaak deze die twijfelen of blijven vragen om anderen een antwoord te geven.
Een verandering in gelijk wat komt vanuit jezelf.
Al heeft het nu met je leven te maken.
Met je kleding.
Werk of verhuis.
Jij alleen kan dit doorvoeren. En ja soms moet je de keuze nemen om door te zetten. Soms moet je bepaalde dingen laten vallen of loslaten. Of ze laten jezelf vallen.
Sta maar eens stil als je kleding veranderd je haar anders laat doen of iets spiritueels wilt gaan ondernemen. Niet iedereen zal daar mee eens zijn. En zullen je op een moment laten staat of laten vallen.
Maar voor jezelf kan het een ruimte geven.
Hoe sta jezelf tegen een verandering.

Hoe ga je om als iemand een verandering wilt ondernemen.
Hoe goed ben je om het verleden los te laten en aan het nieuwe te beginnen.
Als men weet dat eigenlijk iedere dag van ons leven een verandering is. Er is nooit een dag hetzelfde. Ook niet wat we te zien krijgen of te horen krijgen. Of de mensen die we kennen hebben ook niet dezelfde kleding aan. Alhoewel het uiterlijk lichaam altijd hetzelfde blijft. Wij mensen zouden meer moeten leren om met veranderingen om te gaan. Van anderen maar ook veranderingen van jezelf.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM PADME HUM MANI