Getallen numerologie.

Allemaal zijn we met getallen bezig bewust of onbewust.
De klok.
Je huisnummer.
Onze geboortedatum.
Het schoolrapport.
Zelfs op bepaalde werkvloeren krijgt men te maken met cijfers.
Bepaalde met een agenda.
Maar weinigen staan erbij stil dat getallen ons ook iets kunnen vertellen. Men heeft ook meestergetallen. Dat zijn dubbele getallen vanuit hetzelfde cijfer. Zo heb je ook de drie dubbele getallen. Dat zijn getallen met een hogere trilling een sterkere energie. Ieder getal is op te zoeken en kent zijn eigen betekenis.
Zo kan je eigenlijk bekijken wat je persoonlijkheid getal is. Dat dan weer iets laat zien van jezelf je persoonlijkheid. Dit kan je berekenen met je geboortedatum op te tellen. En de uitkomst is jouw eigen getal. Waar je dan weer mee aan de slag kan.
Je hebt ook mensen die naar hun huisnummer kijken. En naargelang welk getal het is zullen deze er niet gaan wonen. Zo is er een mooie uitspraak alles draait om cijfers. Maar als men die cijfers ook kan analyseren dan komt men soms bij mooie inzichten. Maar als de interesse gewekt is ga zelf opzoek en leer. Hier al een mooie link.

Maar volg gewoon je eigen gevoel. En mocht je interesse gewekt zijn ga er gewoon mee aan de slag. Het kan misschien nog leuk zijn ook.
Zelf moet ik toegeven dat ik me ook soms laat leiden door getallen en dan de nodige boeken en gevoel erbij neem om het uit te pluizen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Aum Shanti,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertentie