Je woning

Je woning is jouw tempel dat je beschermt. Waar men zelf het nodige in kan en mag doen. Soms door hulp die men moet inschakelen soms door het zelf te doen. Als het gaat over werken die uitgevoerd moeten worden.
Waar de meeste negatieve energie aankleeft zijn onze schoenen. Die vaak niet worden uitgedaan. Of de bewoners moeten het vragen. Maar vaak wordt dat ook niet gevraagd aan iedereen denk bijvoorbeeld aan een dokter of een werkman.
Toch komen er heel wat mensen over de vloer. Kinderen vriendjes ervan familie maar ook andere. Toch wil men nooit een slecht energieveld in huis hebben en voelen. Men weet nooit de personen die binnenkomen of ze geladen zijn met negatieve energie. Daarom is het soms belangrijk je woning te zuiveren. De meeste vrouwen zullen wekelijks kuizen. Maar dat is om het proper te houden daar gaat men de woning niet mee zuiveren. Daar bestaan hele rituelen voor om het te zuiveren. Een woning dat energetisch gereinigd is voelt prettig maar helpt ook onze gezondheid te verbeteren. Kan ook helpen in je relatie. Ook kunnen de bewoners zelf voor een negatieve energie zorgen. Denk maar aan ruzies of het niet opruimen. Zodat je eigenlijk geen rust vind in je omgeving en geen harmonie. De meeste zullen dan ook wel Feng Shui kennen. Om rust en harmonie in je woning te brengen.
Enkele tips om je huis te reinigen.
Goed verluchten ramen en deuren een lange tijd openen.
Zuiverspray gebruiken

Witte salie branden om ermee rond gaan of een smudge stick ervoor gebruiken.
Leg in iedere kamen enkele edelstenen en gebruik ook etherische oliën of wierook.
Wie erover opstaat kan hulp in roepen van Aartsengel Michaël (is de engel van bescherming en wordt gezien als een van de machtigste engelen)
Brand kaarsen of ga rond met een kaars en visualiseer je dat het negatieve opbrand. Begin bij je voordeur hiermee.
Maak voor jezelf een altaar. Dat centraal in je woning staat.


Hoe zuiverder je woning is hoe beter voor jezelf en deze die erin wonen. Natuurlijk zal niet iedereen hier iets mee doen. Men moet er ook voor openstaan en twee men moeten niet denken dat het zweverig is. Als je woning ziet als jouw tempel dan leg je daar ook je hart en ziel in. Dat maak je eigen net als je slaapkamer. Net zoals kinderen hun ding doen in hun slaapkamer maar nog altijd met respect voor iedereen.
Een zuiver en proper opgeruimde woning daar kom je tot rust en daar geniet je van. Ook de mensen die binnenkomen voelen dat aan.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM