Men krijgt niet alles mee van je ouder of school.

Veel moet jezelf leren. En dat leren is jouw kennis. Maar in eerste instantie wat je op een moment moet leren is jezelf leren kennen. Jouw leven.
Een huis word gebouwd met een fundering dan de opbouw.
Dat is ook zo in ons leven.
Men heeft de fundering meegekregen maar dan begint voor jezelf de eigenlijke opbouw. Dat maakt iedereen of gelijk wat dat jouw pad kruist daar kan je iets van leren. Een boom komt er ook zomaar niet. Een huis komt er ook zomaar niet.
De wereld zijn jouw lezen. De mensen zijn een spiegel voor jezelf. Wat aangereikt wordt neem het vast voor jezelf. Voel het aan en bedenk wat je ermee kan doen. Een probleem los je soms zelf op door de kennis die je hebt. Soms  moet je het bespreken en zoek je naar een oplossing. Als er een oplossing gevonden is dan merk je dat door heel je lichaam. Men kan ervan genieten. Toch heb je eigenlijk gewerkt met een spiegel. Men spiegelde zich naar die persoon om te komen tot een oplossing waarvan men een idee had maar waar je ergens een feedback voor nodig had.

Door bepaalde omstandigheden kunnen lichamelijk klachten ontstaan. Ruzies angsten je niet kunnen zijn wie je bent. Dan moet men keuzes maken. Ga je nog meer klachten op je nemen of zeg je ik laat los en wil verder. Men gaat vanuit zichzelf iets ondernemen. Juist dat kan de klachten al minderen tot zelfs weg laten gaan. Omdat je een keuze gemaakt hebt voor jezelf. Je hebt in jouw spiegel de andere ik gezien. Men voelt geluk stromen. Het fundament is terug gelegd om er verder op te bouwen naar dat geluk voor jezelf.
Wat heeft men nu nodig aan bouwstenen.
Drie belangrijke punten voor het dagelijks in balans te blijven zijn.
Emotioneel.
Mentaal
Fysiek.
Doe dingen waar je echt blij van word waar je een goed gevoel bij hebt.
Jij alleen bent jouw eigen leiden van je leven.
Ontspan en geniet dat hoeft geen geld te kosten.

Durf naar jezelf te kijken maar wordt ook bewust van jouw spiegels in het dagelijks leven. Dan ga je merken dat je bij jezelf blijft en wat je aangereikt krijgt inzichten naar jezelf en voor jezelf zijn.
Denk altijd wat jezelf graag hebt en aanvoelt komt dubbel en dik terug.
SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND WIE IS HET MOOISTE VAN HET LAND DAT BEN JEZELF.
Als je maar vanuit je hart je gevoel leeft. En dat ook deelt.
Dan bouw je voor jezelf de mooiste huizen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM