Liefde

Leren
Inzicht krijgen
En
Fijne gevoelens
Delen in
Energie
Liefde is diepe acceptatie van en genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander, of eventueel zichzelf. Het kan ook betrekking hebben op een dier, zaak of voorwerp. Eveneens kan liefde gevoeld worden voor handelingen, zoals een ambacht, vak, sport en bezigheid.
Het woord is bij de meeste gekend om iets te delen. Een gevoel vlinders in de buik voelen. Maar men vergeet dat het woord veel meer is dan dat. Juist is het om de context ervan anders te bekijken. Liefde is kracht is energie. Dat door ons lichaam stroomt. En waardoor we ons zelf mee kunnen genezen. Zoals al gezegd liefde stroomt en zeker als men gaat wandelen of een meditatie doet of iets wat je graag doet. Dan voel je helemaal op en top. Maar ook kan je bij een kwaal een ziekte liefde naar die plek sturen. Liefde is warmte en warmte is energie. Zo kan je het verzachten. Men kan het niet genezen hou daar rekening mee. Men kan het verzachten. Ook leren om liefde aan jezelf te geven. Ook hier spreek ik niet van iets seksueels. Jezelf eens een knuffel geven. Jezelf eens bedanken voor wat je gedaan hebt. Dat laat ook veel voelen in je lichaam.

Voelen kunnen aan andere liefde geven. Je kinderen je vrienden je partner je ouders, je familie, dieren of andere dingen. Dat maakt voor hen een mooi mens van je. Maar wat als jezelf de liefde naar jezelf niet voelt of niet kan geven. Dan pas leef je voor anderen en laat je niets in jezelf stromen. Ga je op een moment je futloos voelen en zelfs een gevoel van uitgebrand voelen. Dat wilt niemand voelen. Daarom de energie die vrijkomt als men liefde aan zichzelf kan geven door woorden een compliment of zelfs voor jezelf een cadeautje geven kan wonderen doen. Ook als men ziek is kan men sneller genezen door liefde aan jezelf te geven. Hier wordt dan vaak bedoelt voldoende rust nemen. Uitzieken en je lichaam goed kennen. Zodat je het nodige onder controle hebt.
Zoals al gezegd is liefde energie universeel. Dat maakt dat men het ook van de aarde kan krijgen. Aardse energie en hemels energie kunnen heel krachtig zijn. Denk bijvoorbeeld aan Reiki. Maar eigenlijk is alles in ons leven energie. Is alles liefde. Als men het woord maar anders gaat bekijken en aanvoelen.
Met dit stukje heb ik geprobeerd om het woord liefde anders te laten bekijken.
In dit leven zijn weinig mensen die echte liefde kennen en voelen.
Die door omstandigheden het niet meer durven geven nog willen krijgen.

Toch bestaat er een grote liefde althans als men erin geloofd en dat is in 5D

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM