Je spirituele reis.

Spiritueel is een levenspad is je reis die je maakt doorheen je leven. Met vallen en opstaan kom je steeds tot bepaalde inzichten.
We worden onwetend geboren. Er word ons zoveel aangeleerd. Maar op een moment moet men zelf gaan leren.
Je vrienden kiezen.
Je richting in de school.
Je werk.
Je relatie.
Dat ook altijd met keuzes te maken heeft. Niet alles wordt ons aangeleerd. En wat aangeleerd word nemen we vaak nog als waarheid. Op een moment in je leven kom je echt op eigen voeten te staan. Wat je geleerd hebt neem je dan vaak mee. Soms verander je ook bepaalde dingen en dat is juist jouw wijsheid in jouw leven. Mensen die weten dat er meer is tussen hemel en aarde zullen ook dat in op hun levenspad meenemen. Als men dan nog iets meer leert van 3D naar 5D dan is men helemaal goed op weg.
Maar eerst moet men bepaalde lessen leren.

De belangrijkste vind ik zelf. Accepteer
Accepteer dat niet alles loopt zoals men zou willen. Ook emoties mag men tonen. Accepteren is voor heel wat mensen moeilijk. Zeker als het gaat over het leven. Het leven van zichzelf en anderen. Maar door het woord accepteren te gebruiken leert men in liefde leven.
Er hangt ook een schaduwkant aan.
Lijden ziekte en dood kunnen we nooit wegcijferen is ons leven. Ook dat vraag soms om het te accepteren hoe hard het ook is. leren om niet vast te houden is belangrijk. Focus op wat je nog kan en wat het leven je nog mag geven. Leer te leven in het nu. Er is geen enkele voorspelling die de toekomt gericht kan bepalen. Men hoeft ook niet met een stroming mee te gaan. Er is maar een stroming die men moet volgen die van jezelf. In die stroming kan je dan bepaalde plannen maken. Maar hoe je ook niet vast aan een planning. Er kan altijd iets tussen komen. Daarom er bestaat geen juist beeld van een leven. Die gedachten moet men los kunnen laten.
We zijn zoveel meer.

We hebben ons lichaam onze ziel. We kunnen alleen aan ons zelf werken. Dan is men de eigen ik in jouw lichaam. Men weet maar men is ook onwetend. Dat zijn de wortels van ons leven. Het onwetende kan men leren. Als men zich ervoor openstelt maar ook niet septisch door het leven gaat. Men kan pas ontwaken van iets dat men het volledig geleerd heeft of dat men er iets mee kan doen.
Je spirituele reis.
Ons lichaam is te zien maar is ook stoffelijk. De wereld waar we ons in bevinden is niet altijd zuiverheid en waarheid. Wanneer men leert dat ons lichaam zuiver is maar niet blijvend dan weet men ook dat je soms het nodige los moet kunnen laten. Dan krijgt men de zuivere realiteit te zien van het leven in het algemeen. Leer ook je ziel kennen. Leer heel je lichaam kennen innerlijk en uiterlijk.
Leer ook wat geloof is.
Leer je plek in het leven kennen.
Maar volg niet als het voor jezelf niet goed aanvoelt. Dan leef je niet vanuit jezelf maar wordt men geleefd.
Men zal dan ook niet bewust worden. Want men gaat je doen geloven en dat is misschien niet wat je wilt.
Wij mensen en spijtig genoeg is dat niet het geval meer. Zijn we eigenlijk allemaal een eenheid. Zonder dat men de ander iets verwijt of zich benadeeld voelt.

Dan kom je uit in de rol van jou in deze wereld.
Wat men moet leren is dat men het leven zelf in de hand heeft. Dat men het moet besturen met je eigen middelen. En men zal ook merken dat niet alles vanzelfsprekend is. Dat men soms een bocht moet nemen. Maar jezelf blijven is dan het belangrijkste. De waarheid onder ogen zien de realiteit onder ogen durven zien. Dat vaak heel moeilijk is om te accepteren. Maar waar men voor jezelf lessen uit kan trekken.
We zijn niet perfect we geraken ook uit balans.
Dan is het voor jezelf om de rust te nemen. Om voor jezelf te zeggen nee ik hoef niet perfect in deze wereld te zijn. Ik ben wie ik ben. Dan wordt men bewust van jouw leven. Dan durf je tijd aan jezelf besteden. Dat men zeker nodig heeft. De wereld om je heen de vrienden om je heen je familie is ook niet altijd leuk. Er kunnen ook conflicten ontstaan. Dan is het aan jezelf hoe je ermee omgaat om in jezelf te kunnen blijven. Emoties mag men dan voelen zelfs boosheid. Maar laat die boosheid niet ontaarden. Blijf in jouw positieve kracht staat. Anders doe jezelf er maar pijn mee.
Allemaal hebben we onze schaduwkant.
Onze donkere kant. Die we ook onder ogen moeten durven zien. Als men dat kan leer je weer iets meer van jezelf. De realiteit van het leven maakt dat we soms die schaduwkant moeten aanspreken. Gewoon voor ons zelf te verdedigen. Daar haalt men ook kracht uit op zo een moment.

Mensen het leven is niet altijd zoals we willen. Maar waar een wil is is een weg en waar een weg is daar kan jij je eigen stappen zetten.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM