Wat als je het gevoel krijgt iets te missen in je leven.

Meisje, Sorry, Verdrietig, Missen, Tapijt, Meubilair

Wanneer men dat gevoel heeft is het vaak omdat men zich niet goed voelt. Dat alles even stilstaat of dat je het gevoel hebt niet verder te komen. Het leven is een missie die we allemaal ondergaan. Allemaal op onze eigen manieren. Men kan het pas omdraaien als men het gevoel van geluk laat stromen. Dit kan in vier zinnen.
Hoe je bent leven vanuit jezelf.
Hoe je het doet vanuit je eigen ervaring.
Wat je hebt is tevreden zijn met een basis en een goede gezondheid.
Dat is inzicht krijgen in gelukkig zijn.
Dan zou je nog voor jezelf kunnen zeggen wat mis je in het leven.
Op een moment ben je een gelukkig iemand. Men heeft de baan waar je van droomde, men heeft onderdak, een wagentje, een vriend of partner men is gezond. Toch komt men soms op een moment dat men iets mist. Sleur is het eerst woord dat naar bovenkomt bij iets missen. Men hangt vast aan vaste patronen en men voelt zich niet gelukkig meer. Men krijgt het gevoel iets te missen.
Vaak komen dan de vragen
Is dit het nu.
Is dit alles.

Waar doe ik het allemaal voor.
Soms heb je alles maar komt er toch dat gevoel naar boven. Dit heeft te maken met een balans te zoeken op zo een moment. Ook komt het vaak voor omdat men naar anderen kijkt. Maar daar mag je niet laten door leiden. Juist omdat je moet weten dat je eigen leven zo mooi is.
Denk maar wat je al bereikt hebt.
Wat je al verwezenlijkt hebt.
En wat het voor jezelf een goed gevoel geeft. Het heeft meer te maken met een stemmetje in je hoofd. Dat je zegt wat mis je. Ook de gedachte dat je iets fout doet. Of dat je in een relatie vastloopt. Dan kan dat woord dus naar bovenkomen. Praten kan een punt zijn. Maar ook voor jezelf uitzoeken wat je vanuit jezelf zou kunnen veranderen.
Meer tijd  voor jezelf nemen.

Dat is al een begin soms om dat woord te veranderen in ik voel me gelukkig met wat ik heb.
Als men aan bejaarde mensen de vraag stelt. Wat heb je nu gemist in het leven. Dan komt er vaak. Ik zou het niet weten. Dan heeft men toch gelukkig geleefd zeg ik dan.

Alleen, Gedachten, Bedachtzaam, Denken, Missen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM