Een knuffel

Stel, Dol Zijn Op, Silhouet, Romantiek, Romantisch

Een knuffel is meer dan men denkt. Het is het geven en ontvangen van energie. De omhelzing moet dan op een speciale manier aan elkaar gegeven worden.
De hartchakra staat in verbinding met onze armen en handen. En dan nog voornamelijk met de linkerkant.
Dat maakt als men dit op de juiste manier doet je energie aan iemand kan doorgeven. Dat soms een belangrijke kan zijn als de persoon emotioneel is.
Ook de lichaamstaal van de geven speelt een rol. Dat maakt dat dit op zo een moment intens krachtig kan zijn. Het niet alleen de omhelzing maar door beide lichamen te voelen laat je energie stromen dat een oppepper is.

Men staat goed geaard de lichamen tegen elkaar en je omhelst de persoon. Je linker hand leg je op de rug ter hoogte van het hart en zo laat je heel veel energie stromen naar elkaar.
Gelijk welke aanraking die men doet is men niet altijd bewust van de energie die men zo doorgeeft. Lichaamscontact is soms heel belangrijk. Omdat men te maken krijgt met heel wat hormonen die vrijkomen. Denk maar aan het knuffelhormoon oxytocine.
Door de juist houding aan te nemen bij een knuffel gaat men eigenlijk elkaar hart verbinden. Mensen die werken met levensenergie zoals Reiki, Yoga en Tantra zullen dit zeker begrijpen. Men stelt zich op zo een moment helemaal open.
Probeer het maar eens voor jezelf.
Je linkerarm boven en je hart richt zich naar de ander.
Voel wat het doet.

En doe dit ook eens met je rechterarm boven. Je merkt dan dat je eigenlijk je hart wegdraait van de persoon.
Een knuffel heeft te maken met iets delen. Daarvoor moeten nog geen gevoelens bij komen kijken. Een gemeende knuffel kan wonderen doen.
Juist omdat lichaamstaal een belangrijke rol speelt maar ook de energie die je aan elkaar doorgeeft.
Het is net zoals men het linkerhand op iemands hart legt. Dat voel je gewoon stromen op zo een moment.

Mens, Lichaam, Kind, Knuffel, Arabisch, Turbine, Joods
kijk hoe de man zijn linkerarm op de rug van het kind legt

Die energie voelt men gewoon stromen. En ja als men de ogen dan ook nog eens sluit dan krijg je een eenheid met elkaar lichamen.

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM