Spiritueel denken.

Abstract, Azië, Aziatisch, Achtergrond, Evenwicht, Mooi

Ik neem de titel zo. Maar eigenlijk is spiritueel een weg dat men volgt. Hier wil ik het eigenlijk hebben om ons denkpatroon op die wegen die we bewandelen.
Men kan door het leven gaan als een doemdenker.
Sobere gedachten die iemand heeft over van alles en nog wat. Deze hebben een angst waar ze niet vanaf komen. Juist omdat ze negatief over alles denken.
Nu als men vanuit jezelf leeft kunnen bepaalde negatieve gedachten ook de kop opsteken. Maar dan is het aan jezelf om er onderzoek naar te gaan doen. Dat is dan je spirituele weg die men volgt.
Spiritueel denken laat je ontwaken. Dat maakt dat men vanuit een negatieve gedachte gaat uitzoeken hoe het komst dat men die gedachte heeft. En is die gedachte wel rechtvaardig met je leven en de situatie. Of doe je door omstandigheden jezelf pijn. Hierop aarde zijn we vaak aan het denken en bepaalde dus aan het doemdenken. Als men vanuit liefde leeft zal men die gedachte niet hebben. Want men stelt al snel dat alles op jouw pad een oorzaak heeft niet negatief maar positief en dat voor jezelf een les is. Hoe meer men gaat leven naar een hogere dimensie ga je merken dat je op een moment niet meer gaat nadenken. Maar dat men hier meer met gevoel en liefde gaat leven. En dat is iets dat men hierop aarde ook zou moeten leren. Zo gaat men minder doemdenken en meer helder denken. Want iedere situatie heeft iets positiefs als men het eruit kan halen.
Net zoals alles een doel in ons leven heeft. Dan hoor ik je nu denken. He hallo wil dat dan zeggen wat ik heb of meemaakt aan mezelf te danken is. Nee zeker niet maar blijf ook niet bij de pakken zitten en probeer het positief te bekijken. Dan gaat men merken dat men er ook beter mee om kan gaan. Omdat men er anders over gaat denken. Maar ook omdat je pad verder gaat. Men kan niet stil zitten of blijven hangen men moet doorgaan. Dat laat juist het spiritueel denken zien. Ga door, volg jouw pad. Niemand kan je daarin helpen. Het is jouw richting.
Doemdenken is nooit goed.
In je comfortzone blijven hangen is nooit goed.
Durf te ontsnappen uit je kooi.
Durf anders te denken.
Dan ga je voelen.
En van daaruit leven.

Geniet van het leven, zonder te doemdenken.

Hemelvaart, Hemel, Planeet, Aarde, Universum, Hemels

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM