Alles in het leven kent zijn doel

Motivatie, Leven, Moed, Geniet Van Het Leven

Het leven is leren. Ervoor openstaan dat wat gebeurd een les is of iets waar men uit moet leren. Natuurlijk zijn er bepaalde dingen in ons leven die we liever niet willen meemaken of tegenkomen. En toch gebeurd het vaak met een reden.
Toch als men positief door het leven gaat en het leven bekijkt zoals het is. Dan ga je merken dat je eigenlijk geen angst hoeft te hebben. Omdat je leeft vanuit je hart vanuit gevoel vanuit liefde. Dan zoek je bepaalde dingen niet op. En doe je het wel zal je alert zijn. Omdat je leven in jouw handen hebt. Juist dan komen bepaalde op je pad die je ergens voor nodig hebt. Denk maar bij een ziekte. Dan zoek je ook naar de juiste specialist en geef je even jouw leven in deze persoon zijn handen. Om te hopen beter te worden.

Dat is ook zo met mensen die op je pad komen. Soms positief maar het kan ook negatief zijn. Toch zit daar iets in om eruit te leren. Hoe hard de les ook soms kan zijn.
Omdat heel wat mensen in een bepaalde angst leven trekken ze ook deze aan die de angst nog vergroten. Als men het leven op een positieve gevoel beleeft trek je ook positieve mensen aan. Daarom is het soms verstandig om de dag te nemen zoals hij komt. Van dag tot dag leven. Daarvan genieten. Genieten kost geen geld. Met dit maak je ook een opening in je leven om anderen die juist hetzelfde in het leven staan toe te laten. Toch mag men ook niet vergeten dat wat op je pad komt niet altijd voor eeuwig is. Het kan zijn dat iets op je pad komt en dat gelijk weer even snel weg is. Denk hierbij maar eens aan het woord toeval.
Er gebeurd nu zoveel in ons leven. De pandemie, overstromingen, vulkaanuitbarsting, aardbevingen en noem maar op. Juist door dit gaan mensen nog meer in angst leven. Maar bekijk het allemaal voor jezelf en wat jezelf ermee kan doen. Kan je aan bepaalde dingen zelf iets doen nee niet echt maar je kan wel je angst ervoor laten vallen en door gaan met jouw leven. Een mooi stukje om te lezen is De Tao Van Gezondheid
kijken naar jezelf en dat wat in je hart zit is van belang. Dan kan dit misschien wel helpen.
Volg je hard ontdek je levensmissie.
Wat je in een dag meemaakt overloopt het en trek jouw lessen eruit.

Probeer niet voor alles een verklaring te zoeken. Dat heeft geen nut. Soms moet je het gewoon ondergaan en doorstaan.
Stel je open voor positieve dingen en mooie dingen. Dan pas leef je vanuit gevoel.
Jij alleen kent je eigen waarheid. Men kan dit ook niet opdringen naar anderen.
Het leven is een wonder maar besef dat het jouw wonder is.

Meisje, Vrouw, Schommel, Meer, Web, Avond Sfeer, Boom


Stel aan jezelf al eens de vraag.
Wat heeft jouw leven als zin en waar haal je voldoening uit.

Meisje, Jonge Vrouw, Boot, Meer, Zomer, Bikini, Zon

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM