Het paradijs

Aarde, Moeder Aarde, Moeder, Natuur, Vrouw, Schat

De aarde werd vroeger het paradijs genoemd. Nu moet men al ver opzoek gaan om een mooi stukje natuur. Bepaalde bossen blijven nog bestaan. Dat is onze zuurstof maar ook bomen en platen halen heel voor gifstoffen uit te lucht. Ze zuiver voor ons de lucht. Men spreekt van de opwarming van de aarde. Maar dit ligt veel aan deze die bossen kappen en er gelijk opbouwen en het kan niet hoog genoeg zijn. De aarde verzet zich. En Nostradamus heeft dit zelfs ooit geschreven. Gewoon in zijn woorden.
De mensheid is zichzelf aan het ziek maken. Alles moet zo clean mogelijk zijn een kind mag niet vuil meer zijn. Dus mag niet meer spelen. Alles moet bio zijn of het is niet gezond meer. Maar weet dat onze aarde en zeker die erin geloven ons gezond houd. Dat wij respect moeten hebben voor de aarde. Zoals bepaalde culturen dat hebben en doen. Indianen zijn er een van.
Alles dat leeft heeft de aarde nodig om te overleven. Als men dat gaat vergeten dan pas komt de aarde in opstand zoals je al meermaals hebt mogen zien.

Spiritueel is de aarde onze moeder. We komen hier om te leren. En leer je in eerste instantie niet om de aarde te waarderen zal ze zich op een moment verzetten. Zowel naar het materialisme toe als naar de mens. We krijgen zoveel van moeder aarde. Voeding drank. Maar velen vergeten dat eigenlijk. Die vinden het gewoon normaal of staan er niet bij stil. De aarde vraagt geen geld ze vraagt respect en liefde. Net zoals wij mensen nodig hebben. En dat ook niet door iedereen gegeven wordt. Dan worden we toch ook boos he. Velen vergeten dat ze hierop aarde zijn gekomen met een doel. Dat doel is geen geld maar zichzelf leren kennen. Geld is goed om juist je levensbehoefte te kunnen hebben. Maar wie met geld bepaalde dingen wilt gaan doen op aarde kan wel eens tegenkantingen gaan kennen. Een mooi gezegd om over na te denken is. DAAR WAAR MIJN VOETEN STAAN BEN IK OP MIJN PLEK. ZEG EENS DANK JE WEL ALS JE S’MORGENS JE OGEN MAG OPENEN OP TOT LEVEN TE KOMEN.
Wij mensen hebben nog veel te leren. We kunnen niet van iedereen iets leren. Maar juist is dat ook het doel voor wat we hier zijn. Ooit zal je merken dat in D5 alles gelijk is. Dat er liefde bestaat voor alles en iedereen. Als men dat gaat begrijpen dan pas gaat men begrijpen dan met dit op moeder aarde ook kan verwezenlijken.

Moeder Aarde Knijpt In Een Broodje

Het paradijs.
Het zijn en leven.
Het waarderen zoals het moet.
Dan is men een met de aarde.
Onze moeder van ons leven.
Moeder aarde.
Vol liefde voor iedereen.
Maar wreek je niet of deze ze geen pijn.
Dan pas zal de aarde zich verzetten.

WE KOMEN EN GAAN VAN MOEDER AARDE.
WE ZULLEN ALTIJD TERUGKEREN NAAR ONS GEBOORTEPLAATS EN DAAR ZULLEN WE DE RUST VOELEN EN VINDEN

Moeder Aarde, Aarde, Universum, Gezicht, Vrouw, Planeet

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM