Ze hebben het maar altijd over gezond leven.

Hart, Vorm Geven Aan, Stethoscoop, Gezondheidszorg

Gezond leven als ik dat lees komen mijn kleine haartje overeind te staan. Als men je eigen lichaam kent dan weet je wat je kan en wat niet. Men spreekt over voeding maar vaak vergeet men te zeggen dat beweging even belangrijk is. Overdrijven met iets schaad het lichaam. Gezond leven is ook voor jezelf heel wat in het oog houden. Zoals je urine je stoelgang. En vraag eens aan deze die zeggen gezond leven of ze dat ook controleren. Je tong laat ook veel zien van een gezond leven. Waar je soms meer baad kan bij hebben is aan alternatieve geneeskunde. Juist omdat ze naar heel het totaal pakket van het lichaam zien. Zoals ayurveda. Lees hier en dit. Dan ga je merken dat je lichaam zelf heel veel kan laten aanvoelen als men er aandacht aangeeft.
Er zijn mensen die voor zichzelf een bepaalde keuze maken. Zolang ze zich er goed bij voelen is dat goed. Maar dring het niet op. Vlees, vis is gezond maar men hoeft er geen kilo’s van te eten. Daarom is het altijd verstandig om gewoon voldoende te eten en seizoen groeten te nemen.
Een goede beweging is ook heel belangrijk. En vraag aan mensen die werken neem je wel voldoende beweging dan zeggen ze al snel. Geen tijd voor. Maar ze eten wel gezond. Lach.
Ook zijn er mensen met lichamelijke problemen. Die hun immuniteit niet ze sterk is. Deze mensen moeten in het dagelijks leven al voorzichtig zijn om niet ziek te worden. Om een comfortabel leven te leiden. Dat niet altijd makkelijk is. Ook deze mensen hebben beweging nodig. Maar alles hangt af van naar je lichaam te luisteren.
Weet ook gezond leven je geen stress mag kennen. En dat is nog voor velen een hele moeilijke zonder stress te leven. Ook weten dat ons lichaam ouder wordt en dat we daar ook rekening mee moeten houden.
Ik weet met dit stukje tekst dat ik misschien bepaalde tegen de schenen gaan stampen. Maar een gezond leven hangt niet alleen af van voeding maar van veel meer.
Een goede site waar je nog heel wat meer kan uithalen is deze.
Ps vraag maar eens aan een arts of deze gezond leeft. Men gaat versteld staan van wat je te horen krijgt.

Vrouw, Fitness, Fit, Leven, Gezond, Van Vitaal Belang

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM