Momenten in ons leven die ons bijblijven.

Vrouw, Strand, Springen, Gelukkige Vrouw, Vrouwelijk

Denk aan je eerste echte liefde.
Je eerste werk.
Je eerste kindje dat je op de wereld zet.
Allemaal momenten die je heel je leven meedraagt.
Zo zijn er ook momenten die bij je blijven maar dan in een negatieve zin. Die draag je ook vaak heel je leven bij je. Zeker als deze niet verwerkt zijn.
Ook in heel ons leven komen we van die momenten tegen. Die lang in onze gedachten blijven hangen. Juist zo van die momenten maakt je gelukkig. Het voelt goed aan. Dat neem je dan een lange tijd met je mee. En komt vaak ter sprake als het nodig is. Momenten in het leven kunnen ook bepaalde toevallen zijn. Het valt je toe op een moment dat het nodig is. Misschien heb je een droom die je wilt verwezenlijken. Wel er zal een moment komen dat men die waar kan maken als je erin blijft geloven.
Zoals nieuw werk.

Betere functie.
Iets aanleren.
Als het tot je komt krijg je er ook weer een goed gevoel bij. Juist mag het wel niet onrealistisch optimisme zijn. Soms denkt men zo en dat komt toch nooit of bijna nooit. Denk hierbij maar mensen die op de lotte spelen.
Bepaalde momenten kunnen ook spiritueel zijn. Het moment in je leven dat je misschien anders door het leven wilt gaan. Dat men het begrip spiritueel gaat herkennen. Dat men zich durft te uiten zoals je echt bent. Ook dat zijn top momenten in je leven.
Net zoals geen masker meer te moeten dragen. Te laten zien wie je echt bent wat je vanuit jezelf van jouw leven wilt maken ook dat zijn prachtige momenten die bij je blijven.
Het moment
Het is het wachten waard
Het komt

Het voelt goed
Het geeft je een gelukkig gevoel
Je koestert het
Je draagt het bij je.

Klaprozen, Yoga, Veld, Vrouw, Het Pad, Meisje, Leuk

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM