Jouw vrijheid

Zwart, Bestuurder, Meisje, Motorfiets, Motorrijder

Je hebt je eigen vrijheid in de hand. Niemand kan dat aan je geven. Juist omdat mensen vaak zo diep zitten dat ze eigen negatief gaan denken. Op zo een moment ontneem jezelf jouw vrijheid. Dat maakt je depressie en angstig. Dat moet men juist doorbreken. Vrijheid is voor jezelf opkomen. Net denken aan angst of negatieve gedachten. De wereld maar men nu in leeft mag je niet zien als angstaanjagend. Maar bekijk het vanuit gezond verstand en zo voel je ook vrij. Dan leert men het nodige voor jezelf te accepteren en krijg je voor jezelf ruimte. Ruimte die je vrij laat voelen die je laat voelen dat je iemand mag en bent. Vrijheid is ook liefde kennen. Dat je in eerste instantie aan jezelf moet leren geven. Zo krijg je dan ook vertrouwen naar jezelf toe. Dat ook weer een weg naar jouw vrijheid is. Soms hoor je wel eens. Mijn vrijheid hebben afgenomen. Maar wie laat het toe om je vrijheid af te nemen. Jezelf toch maar.
Je vrij voelen is liefde voelen stromen.
Je vrij voelen is jezelf kunnen zijn.
Je vrij voelen is leven vanuit jouw gevoel.

Juist mag men niet negatief in het leven staan. Of men mag niet opgezadeld zitten met een partner die alles voor jou beslist. Zoals een narcist dat doet. Of ouders die hun kinderen niet los kunnen laten. Zoals men dan zegt de moeder houdt haar armen blijvend boven het kind.
Je vrij voelen is ook genieten van jouw leven. Men heeft alleen naar zichzelf te kijken. En vaak hoor je dat. Wat is dat een egoïstisch persoon. Nee dat is totaal niet waar. Want men leeft naar eigen kunnen. Met de fouten die men begaat en die ook rechtgezet moeten worden. Want dan leert men pas uit vrije wilt te leven. Het leven is vallen en opstaan. Is leren. Dan leeft men vanuit jezelf en uit liefde.
Voel je vrij als een vogel.
Laat je niet ketenen door anderen.
Maar wees jezelf.
Laat zien wie en wat je bent.

Spijtig genoeg zijn er mensen die door lichamelijke of geestelijke problemen niet van hun vrijheid echt kunnen genieten. Ook voor deze mensen is het dan nuttig om zo positief mogelijk te blijven. En te genieten van het leven in hun mogelijkheden.

Vrouw, Bikini, Strand, Rotsen, Meisje, Jonge Vrouw

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM