Ons leven bestaat uit

Boek, Kinderen, Vader, Leven, Fantasie, Straat, Licht

Ons leven bestaat uit enkele woorden. Vertrouwen, deugd, rijkdom (jouw bezit) en liefde. Deze moeten aan elkaar verbonden zijn om gelukkig te zijn. een gelukkig gevoel kost niet veel het is vrede hebben met wat je hebt en kan verwezenlijken. Juist dan komt er liefde dat een gevoel is en dat je op zo een moment kan en mag delen. Waar dit niet in harmonie is ontstaat ruzie. Ontstaat dominantie naar een van de personen. Zijn deze in harmonie dan deel je ook in liefde. Ongeacht of je een partner hebt of in een relatie zit. Want ook dit kan bij een vriendschap. Men krijgt vertrouwen in iets of iemand door ervoor open te staan en erin te geloven. Dan zal men ook deugd ervaren (kan een positieve eigenschap zijn waar een bepaald persoon over beschikt. Het kan ook duiden op een ethisch goede manier van handelen.) Uit dat stroomt dan weer je rijkdom. Denk aan wat je hebt dat jou een rijk persoon maakt. Het gaat niet om geld of heel wat materialisme. Maar wel aan wat je echt nodig hebt aan dagelijkse behoefte. Dat maakt iemand rijk. Dit alles bij elkaar geeft liefde in het leven. Liefde naar jezelf naar anderen. Dat je dan ook deelt in het sensuele aspect ervan. Liefde mag ook geen plicht worden. Want dan hoort het bij voortplanting en dat is weer een hele andere liefde. Dat sommige ook wel hebben gekend. Maar echte liefde is elkaar aanvoelen er zijn voor elkaar. Dat je ook weer met meerdere kan delen dan alleen je partner. Als men even de tantra erbij neemt is liefde je zintuigen gebruiken. Is dit delen wat je voelt. Maar in eerste instantie deel je liefde met en in jezelf. Als men zelf niet in de liefde geloofd zal men ook de andere niet tot je krijgen.
Ons leven bied zoveel. Spijtig genoeg ook ongemakken. Zoals ziekt geestelijke en lichamelijke problemen. Waar we niet altijd iets kunnen aan doen of soms niet verholpen kunnen worden. Zo komt er een klink in de woorden. Dat vaak begint met het verliezen van vertrouwen. Dat zo weer een angst teweeg brengt. En vaak het leven even tot stilstand brengt. Dan ziet men pas dat er toch een bepaalde verbondenheid moet zijn om een goed leven te hebben en te leiden.
Zodat het leven niet in elkaar valt maar dat men door kan gaan. Iedere obstakel in je leven is een les. Ook daar zijn die woorden voor nodig. Vertrouw in jezelf en je kan het obstakel passeren uit liefde.
Is het leven moeilijk nee.
Men maakt het soms moeilijk.
Is het leven vreugde.
Nee niet altijd daarom kennen we onze emoties.
Is het leven altijd liefde
Ja maar soms is er een spelbreker haat dat je ook moet doorstaan.
Zo zie je alles kent ook een duistere kant en ook die moeten we als men kunnen aanvaarden om verder te kunnen gaan.
Ooit gaan we verder dan 3D en kom je terecht waar alles gelijk en vol liefde heerst.

Lachen, Dol Zijn Op, Leven, Maan, Silhouet, Lijken

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM