De tijden worden weer donkerder.

Weg, Woud, Val, Pad, Bomen, Bossen, Gebladerte

Het is dan de tijd om te leven vanuit je hart. Zodat je de donkere dagen door kan komen. Iedere dag even alles loslaten. Je onzekerheden misschien ook bepaalde angsten van die dag. Laat los los in liefde. Liefde is licht liefde is energie. Dat stroomt vanuit je hart.
De donkere dagen zijn voor sommigen moeilijk. Ze blijven vaak binnen gekluisterd aan hun tv en doen niets speciaals. Ze komen nauwelijks buiten na het werk en als ze in de bank hangen dan zitten ze vaak nog te piekeren. In deze periode ziet men ook vaak meer ruzies in het gezin.
Maar bekijk het anders. Bekijk het als een rust voor je hele lichaam. Maar geniet van buiten te komen. De wint de regen misschien de sneeuw geeft ook energie. Nadien dat heerlijk kopje warme chocolademelk of iets anders. Dat kan zo een heerlijk gevoel geven. Een gevoel van ik leef ik geniet. Dat gevoel stroomt door heel je lichaam en dat straal je ook uit naar anderen. Het zijn geen sobere tijden herfst en winter. Het zijn tijden om eens stil te staan bij jezelf. Bij wat je weeral verwezenlijkt hebt. Dat je vanuit jezelf dankbaar mag zijn dat je dit allemaal hebt kunnen waarmaken. En dat kan alleen als je vanuit jouw lichtbron leeft. Jouw hart jouw liefde.

Vaak schiet de vervelling op. Zoek alternatieven zoals. Puzzelen, knutselen, lezen, tekenen, sport, een spelletje in een relatie kan dat ook sexy time zijn, bekijk andere landen of steden via google street view. Sommige kan je gewoon met je gezin doen. Of even gewoon me time nemen. Een lekker badje, je even terug trekken met rustgevende muziek. Echt mensen die kan helpen in de donkere dagen.
Steek ’s avonds eens een kaarsje aan in plaats van verlichting. Dan creëer je weer een warme sfeer. Dat ook bij jezelf voelbaar is. Men kan het zo gezellig maken als het vanuit jezelf komt. Die gezelligheid in donkere dagen voel je dan ook intens. Dat brengt rust je kan beter slapen en je bent steeds opgewekt.
bomen laten hun bladeren los.
Laat jij alles los dat negatief aanvoelt.
Dan vind men de rust.
Dan vind om liefde.
Dan voel je energie stromen

Gebouwen, Cn Tower, Rivier, Waterkant, Verlicht

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM