Sta eens stil bij je leven nu

Op Blote Voeten, Strand, Mooi, Wolken, Genieten Van

Het kan wel eens goed doen om even stil te staan bij wat je in je leven al bereikt hebt. Met welke positieve en negatieve dingen je te maken hebt gehad. Vaak zal je de negatieve dingen sneller vergeten als de positieve. Maar dan moet men zo ook verwerkt hebben. Anders komen ze soms terug in je leven.
Keer naar binnen bedank jezelf voor wat je bereikt hebt wat je in je leven al gepresteerd hebt. Velen vergeten zichzelf een dank u wel te zeggen. Het leven zit zo vol mooie dingen. Daar mogen we dankbaar voor zijn. Jezelf zien zoals je bent en in het leven staat wie durft dit te doen. We hebben allemaal te kampen met verliezen met lichamelijke problemen. Maar ook deze proberen te aanvaarden kan helpen om een gelukkig leven te hebben. Door juist stil te staan even krijg je ook meer inzicht hoe het gekomen is. Om er dan beter vrede mee te nemen. Niets in het leven is makkelijk. Soms moet je ervoor vechten of durven te gaan. Ook dit heb je misschien bereikt maar sta je daar ook niet meer stil bij. Denk maar aan werk of een relatie. Maar de relatie met jezelf. Het speelt zo een belangrijke rol jezelf een goed te doorgronden. En dat kan alleen door even stil te staat bij jezelf. Ook bij jezelf eens stil staan om jezelf te durven uiten zoals je bent of wilt zijn. Maar misschien dit niet durft te zeggen om uitgesloten te worden. Dan leef je niet en ook daar kan je misschien eens bij stil blijven staan. Soms kan je leven ook anders lopen dan men gedacht heeft. Ook dit is soms leuk om even te herbekijken. Wat heb je eruit gehaald als voor of nadeel. En hoe sta je er nu tegenover. Er kunnen dan weer inzichten komen. Inzichten van hoe je het leven al beleefd hebt en misschien nog wel wilt verder zetten.
Als je op 22september even de tijd neem om dit te doen en een balans op maakt. Dan valt dit samen met het keltisch oogstfeest Mabon.
Sta eens stil.
Stil in je eigen leven.
Overloop het en wees dankbaar.
Voor wat je bereikt hebt en nog wilt bereiken.

Zonsondergang, Weide, Natuur, Ontspanning

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM