Tekens ontvangen van jouw spirituele gids

Fantasie, Engel, Hemel, Wolken, Landschap, Licht

We staan er niet bij stil of we geloven er niet in. Maar wij allemaal hebben onze gidsen die ons helpen als het nodig is. Ze geven tekenen of aanwijzingen. Juist moet men ervan bewust worden en je ervoor openstellen. Denk maar aan het woord toeval. Gidsen zijn er ook om dingen te leren ons ergens in te steunen en te beschermen. Juist is het durven vertrouwen op je gevoel. Men moet als persoon ook leren hoe ermee om te gaan. Maar ook moet je soms weten dat je met bepaalde gidsen in je leven te maken kan krijgen. Ook moet je leren wat de stem van je gids is en wat je eigen ego is dat spreekt. Als je spreekt met dat je niet goed genoeg bent voor dit of dat. Is het je eigen ego dat tegen je spreekt. Omdat een gids liefde laat voelen ook in de woorden of tekens die deze aan je geeft.
Een gids zal altijd proberen zijn/haar vertrouwen te winnen. Daar jezelf een comfortabel gevoel te geven. Een gids is vaak niet zichtbaar. Juist omdat wij mensen een lichaam hebben op aarde zal jouw gids dat niet hebben maar zal het silhouet dat je te zien krijgt of voelbaar is je een goed gevoel geven. Meer je gaat openstellen voor je gids hoe meer vertrouwen je erin krijgt. Je moet weten dat het helpers zijn. En er zullen zijn op het moment dat het nodig is. Zo ga je merken dat je veel informatie kan krijgen op het juiste moment. Denk maar even terug aan het woord toeval. Onze gidsen weten heel wat over ons. Omdat ze ervaring hebben met waar jij mee zit. Zo kunnen ze ons helpen om dan niet dezelfde fout te maken die zei hebben gemaakt ooit of kent hebben. Eigenlijk kan je het zien als een relatie met wederkerig van gevoel en liefde.
Vergeet niet dat een gids ook een dier kan zijn. Denk hierbij aan je totemdier. Of een dier dat geregeld terug op je pad komt. Ook tijdens je dromen.

Door er meer bewust van te worden ga je ook jezelf spiritueel vergroten en sterk maken. Je bewust worden van symbolen tekens in je omgeving zodat je aanvoelt dat er iemand bij je is. Ze zullen niet altijd even duidelijk zijn op het moment zelf maar misschien nadien. Denk hierbij eens aan de klok die telkens je ernaar kijkt op hetzelfde uur staat. Dan is het even zoeken om het inzicht te krijgen. Of een open vraag te stellen of op te schrijven. Met vermelding waar je mee bezig bent of wilt ondernemen.
Het is zeker niet iets om angst voor te hebben. Want een gids zal je steeds in liefde helpen. Zo bestaan er ook kaarten van de opgestegen meesters. Die je ook kunnen helpen. Dat is dan geen gids van je. Maar door de hulp van je gids en de vraag goed te stellen kan je ook een inzicht krijgen.
Mensen je zou ze ook beschermengelen kunnen noemen. Denk hierbij maar aan een tragisch gebeurtenis waar je toch goed vanaf bent gekomen. Dat laat je zien en voelen dat je op dat moment geholpen bent.
Het is zo mooi om ermee te werken te weten dat ze er zijn als het nodig is.

Fantasie, Monnik, Engel, Bidden, Licht, Mystiek

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM

Advertentie