Ontladen

Stenen Toren, Zen, Evenwicht, Stenen, Saldo

De meeste van ons hebben een gestrest leven. Jagen zich iedere dag op om het nodige te doen en te presteren. Zo kom je op een moment in stress te zitten een depressie en in het ergste geval gaat dit over naar een burn-out. Daarom is het verstandig van te leren ontladen. Je rust te nemen en aan jezelf te denken. Zodat je niet overvol geladen naar bed hoeft. Zoals men dan zegt men moet af en toe eens stoom aflaten.
Ontladen of stoom afblazen zorgt ervaar dat je goed blijft functioneren dat je ook aan jezelf denkt.
Een zware dag zet je lichaam en geest onder druk. Dat je soms door het kleinste geprikkeld wordt. En dit vaak nog tegen de verkeerde personen. Laat dit niet gebeuren. Dan is er maar een oplossing stoom afblazen. Zodat je tot rust komt zodat je lichaam en geest rust vinden.
Zo moet je voor jezelf opzoek gaan wat bij je past om de rust te vinden.
Enkele voorbeelden zijn:
Sporten
Wandelen
Zwemmen
Fietsen
Bad nemen
Een wellness
Schrijven
Tekenen en schilderen
Tuinieren
Meezingen op muziek
Dansen
Luisteren naar muziek in een rustige omgeving
Mediteren
Afspreken met vrienden vriendinnen
Wat soms vergeten wordt en toch ook voor een ontlading kan zorgen is sensueel iets delen met je partner (seks).

Chimpansee, Aap, Dierentuin, Vermoeidheid, Kom Tot Rust


Het komt erop neer dat je kan ontspannen en die ontspanning ook kan vasthouden. Dat je een uitlaatklep hebt om stoom af te blazen. Het is juist aan jezelf om er tijd voor vrij te maken en even alles los te laten. Hoe men het doet speelt geen rol als je maar de rust erin kan vinden. Dat je lichaam en geest zeker nodig heeft. Piekeren is ook zoiets dat voor velen tot stress en lichamelijke klachten kan leiden. Dan is het beste om ook dit los te laten zeker als je naar bed gaat. Een goede nachtrust is ook van belang. Want een goede nachtrust zal je ook voelen bij je dag dagelijkse taken. Uiteraard ook lichamelijk en geestelijk.
Vergeet niet zowel mannen als vrouwen zouden meer aandacht en tijd aan zichzelf moeten kunnen geven. En vaak is het de man die dat al iets meer kan dan de vrouw.

Vrouw, Sauna, Spa, Welzijn, Schoonheid, Jonge Vrouw

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM