Droom je nu meer dan anders.

GIPHY

Het zijn nu tijden waar mensen vaker een meer dromen kunnen onthouden. Dit omdat er ook grote veranderingen plaats hebben aards en kosmisch. Er komt dan ook veel meer aan het licht voor jezelf en dat zijn inzichten die je mee kan nemen op je pad. Je dromen geef iets mee voor jezelf. Juist is het te durven aanzien wat in je droom verschijnt. Dromen zijn een bepaalde verwerking. Dit kan gaan van angsten of om je iets duidelijk te maken. Als men ze natuurlijk kan onthouden. Want niet iedereen kan dromen onthouden. Alhoewel we allemaal dromen. En men zal ook maar de laatste droom onthouden.
In onze dromen komen soms ook mensen in voor. Dit zijn mensen die iets aan je duidelijk willen maken. Vaak zijn het onbekende of mensen die heengegaan zijn of acteurs actrices. Deze kunnen iets laten voelen of als teken in symbolen meegeven. Het is juist van belang ze te begrijpen.
Voor iedereen is een droom anders ook de symbolen en mensen erin. Omdat we allemaal ons eigen rugzakje dragen. Ons dagelijks doen en laten speelt dan ook een belangrijke rol hierin mee. Eigenlijk moet je een droom als een verwerking van je dag zien. Hoe rustiger je naar bed gaat hoe anders je dromen zullen zijn.
Vaak gaan mensen opzoek ’s morgens naar de betekenis van hun dromen. Dat algemeen is en vinden ze niet echt wat de betekenis is. Omdat men bepaalde dingen soms ook niet wilt zien of aanvaarden. Daarom kan het nuttig zijn om het te laten analyseren en zo tot inzicht te komen. Alhoewel moet men dan soms nog vragen stellen aan de persoon die de analyse doet om zo tot goede inzichten komen.
Er zijn zoveel dromen waarvan je hier op mijn blog toch wat kan vinden. Waar ik dus niet uitgebreid op in zal gaan.
Dromen kunnen ook goed zijn voor jezelf en je ontwikkeling. Ik bedoel daarmee dat het altijd iets kan bijbrengen voor jezelf.
Dus dromen horen bij de persoon.  
Zijn een verwerking.
Laten je soms iets zien om ermee aan de slag te gaan.
Gevoelens van allerlei aard kunnen erin voorkomen.
Geniet van jullie dromen.

Ga jezelf al wel eens opzoek van wat de betekenis is van je droom. En wat steek je er dan van op.
Wil je toch redelijk goede info om je droom te analyseren kijk hier. Maar ook het gevoel dat je krijgt als je hem analyseert is van belang.

Wil je toch nare dromen verbannen kan je eens denken aan een dreamcatcher of dromenvanger. Zeker voor kinderen kan dit een helpende hand zijn om beter te slapen.

Dream Catcher, Dromenvanger, Veerkracht, Dromen

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM