Dromen dat je naakt bent

Vrouw, Bondage, Touw, Naakte, Huid, Naakt, Model

Soms komt het voor de je in je droom naakt bent. Dat kan tussen vrienden zijn op je werk of gewoon thuis. Dat je langs alle kanten bekeken wordt. Tot zelfs dat ze proberen je aan te raken. Voor jezelf kan dit een nachtmerrie zijn of kan je met angst wakker worden. Dat ook normaal is. Ook omdat jezelf naakt gezien hebt bij anderen.
De belangrijkste factor hiervan is dat jezelf niet echt durft te laten zien zoals je bent. Maar ook dat je niet kan uiten in woorden. Of je voelt je ergens kwetsbaar voor. Dat door anderen aangedaan wordt.
Als men je dan nog eens gaat aanraken in je droom. Of gaat vastbinden of vasthouden. Dan heeft dat te maken dat je niet echt durft aan te geven. Dat je eigenlijk je maar laat doen en laat leiden in het dagelijks leven. Of op je werk en zelfs met je sociale contacten.
Toch moet je ook eens gaan kijken als je in een relatie zit. Dat je daar je zeg in hebt.
Vaak komen in die dromen vrienden voor of onbekenden.
Ook ziet men in zo een droom dat men zich uitkleed voor anderen. Dat soms gevoelsmatig kan zijn. Tot men helemaal naakt is. Of men wordt uitgekleed. Dat dan leuk en sensueel kan zijn, maar het kan ook een negatief gevoel geven. Ook kan het zijn dat je kleding uitdoet voor een grote groep mensen.
Allemaal heeft het te maken met jezelf. Kleding in ons dagelijks leven is voor ons te beschermen. Om dingen niet te laten zien. Juist komt het dan neer om voor jezelf te gaan kijken wat je echt wilt laten zien.

Je naakt lichaam geef je niet zomaar bloot in het dagelijks leven. Dat doe je in eerste instantie om je te wassen of om iets met je partner te delen. Je lichaam laat je dan zien om te ontvangen te delen. Juist in je droom laat het voor jezelf een inzicht zien dat je ergens sterker in moet worden.
Belangrijk is dus ook de omgeving en hoe men zich naakt begeeft. Had je kleding aan en doe je ze uit. Of was je naakt en op het laatste trek je de nodige kleding aan. Bedek je bepaalde lichaamsdelen. Alles speelt een belangrijke rol erin.
Vaak komen deze dromen voor bij vrouwen.
Dus mensen denk niet dat zo een droom met bepaald iets
anders te maken heeft. Dat je gewoon even moet kijken hoe je in het dagelijks leven staat en voelt.

Naakt, Sexy, Naakte, Het Lichaam, Vrouw, Volwassene

AUM NAMASTE BOEDDHA BRUNO
Om Shanthi,
spiritueel en het aardse moet men kunnen verbinden

AUM MANI PADME HUM